Δήλωση του Περιφερειάρχη Κώστα Μπακογιάννη για το δυστύχημα στο Σχηματάρι



Καταρχήν θέλω να εκφράσω τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια της νεαρής κοπέλας που τόσο αδικα έχασε τη ζωή της. Βρέθηκα στο μοιραίο σημείο απο την πρώτη στιγμή και έζησα απο κοντά τα όσα εκτυλίχθηκαν. Οφείλω να ευχαριστήσω τις δυνάμεις της Τροχαίας, της Πυροσβεστικής και του ΕΚΑΒ, καθώς και τους εργαζόμενους της Νέας Οδού και του Υπουργείου Υποδομών, Μεταφορων & Δικτύων, οι οποίοι ανταποκρίθηκαν άμεσα στο καθήκον και έσπευσαν στο χώρο του ατυχήματος.

 Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας έχει ήδη στείλει απο νωρίς σήμερα το πρωί, έγγραφο προς τον αρμόδιο Εισαγγελέα με το οποία ζητούμε να διερευνηθούν άμεσα οι συνθήκες που οδήγησαν σε αυτό το δυστύχημα.
 Επίσης, έχουν ήδη δοθεί οι σχετικές οδηγίες στις Τεχνικές μας Υπηρεσίες προκειμένου να συσταθεί κλιμάκιο μηχανικών, το οποίο θα κινηθεί επι της Εθνικής Οδού προκειμένου να εντοπίσει, να καταγράψει και να υποδείξει τυχόν επικίνδυνα σημεία που σχετίζονται με τη σήμανση, τον οδοφωτισμό ή την ποιότητα του οδοστρώματος.
 Γνωρίζω πολύ καλά οτι τυπικά δεν είναι ευθύνη της Περιφέρειας αλλά πιστεύω οτι το ζήτημα μας αφορά όλους. Δεν είναι ώρα να επιρρίψουμε ευθύνες αλλά να κάνουμε ο καθένας απο εμας ο,τι μπορεί ώστε να μη βιώσουμε στο μέλλον παρόμοια περιστατικά. Δεν αντέχουμε άλλες χαμένες ζωές στην άσφαλτο.






ΘΗΒΑ REAL NEWS 

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Οι Ταναγραίες κόρες (Tanagra figurine)

ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΤΟΠΩΝΥΜΙΑ ΤΗΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

Δρομολόγια τοπικής συγκοινωνίας

Το 'Εθιμο της Φωτιάς & Κούλουμα στον Ωρωπό