Νέα νίκη για το Δήλεσι κέρδισε 2-0 το Κόκκινο




Ανώτερο το Δήλεσι κέρδισε 2-0 το Κόκκινο και ανέβηκε βαθμολογικά ξεφεύγοντας κατά πολύ από την επικίνδυνη ζώνη.
Οι γηπεδούχοι του Γιάννη Καραμπά κυριάρχησαν και εκτός από τα δυο γκολ είχαν και τρία δοκάρια οριζόντια. Στο 16* και 76* με τον Κώνστα και στο 24* με τον Ζαχαριά.
Οι φιλοξενούμενοι απογοήτευσαν και απ” ότι φαίνεται έχουν μείνει ακόμα στο κύπελλο και στην πρόκριση στον τελικό αλλά όμως πέφτουν βαθμολογικά αγνοώντας τη νίκη εδώ και πέντε αγωνιστικές.
Στο 32* ο Ζαφειρόπουλος με ατομική ενέργεια πέρασε και τον Ντελή και έκανε το 1-0. 
Στο 68* ο Ζαχαριάς με εύστοχο κτύπημα πέναλτι (ανατροπή Ζαφειρόπουλου) έκανε το 2-0.
οι σκόρερ Π.Ζαφειρόπουλος - Γ.Ζαχαριάς

Διακρίθηκαν οι Κώνστας, Ζαφειρόπουλος, Χρήστου, Ζαχαριάς (Δήλεσι) και οι Γκάτσος, Τσούκας, Μανιώτης (Κόκκινο).
Δήλεσι: Πουρνάρας, Μπούτουζα, Χρήστου, Λάττας, Ζαχαριάς, Κωφός, Τριανταφύλλου (89* Κακός), Κώνστας, Ρεσβάνης (82* Κόντος), Πατούχος, Ζαφειρόπουλος.

Γιάννης Καραμπάς (Δήλεσι):
«Είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια πολύ καλή ομάδα που σίγουρα μέσα σε λίγες μέρες δεν ξέχασε το ποδόσφαιρο. Γνωρίζαμε ότι για να φτάσουμε στην νίκη χρειαζόμαστε να είμαστε πειθαρχημένοι και προσεκτικοί σε όλους τους τομείς του παιχνιδιού μας.
Παρόλο που πολλές φορές δεν είχαμε  σύνεση και υπομονή στο παιχνίδι μας, καταφέραμε και πετύχαμε μια πολύ σημαντική νίκη.
Θέλω να αφιερώσουμε  αυτή την νίκη στον αρχηγό μας τον Οδυσσέα τον Δημητρίου γιατί την προηγούμενη Τρίτη υποβλήθηκε σε αρθροσκόπηση και του ευχόμαστε σιδερένιος  και  σύντομα να είναι  κοντά μας. Τέλος να συγχαρώ όλα τα παιδιά του ΠΑΟΚ για την πρόκριση τους στον τελικό κυπέλλου και να ευχηθώ σύντομα να επιστρέψουν στις καλές εμφανίσεις και στις νίκες».
ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΟΔΥΣΣΕΑΣ (c)


 -----------------------

Αρκετοί παίκτες αλλά και προπονητές διακρίθηκαν στην 11η αγωνιστική βοηθώντας με κάθε τρόπο τις ομάδες τους. Το stereasports σας παρουσιάζει τον καλύτερο προπονητή και  την καλύτερη ενδεκάδα της 10ης αγωνιστικής με τον τεχνικό και τους 11 παίκτες να έχουν ένα κλικ παραπάνω από τους υπόλοιπους.
Ο προπονητής  Γιάννης Καραμπάς με την επιμονή του και την υπομονή του έχει κατορθώσει να κρατάει όρθια μέχρι στιγμής την ομάδα. Kαι  έχει καταφέρει να δημιουργήσει ένα ισχυρό και πειθαρχημένο σύνολο που το οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια στην άνετη παραμονή. Ο Γιάννης Καραμπάς δίκαια συγκαταλέγεται στους κορυφαίους προπονητές της Βοιωτίας και όχι μόνο. Στο μέσον της βαθμολογίας πήγε το Δήλεσι και μάλιστα με 9 βαθμούς πάνω από την… ζώνη. Με 13 βαθμούς εντός και άλλους τέσσερεις εκτός.
coach  ΚΑΡΑΜΠΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ



Οι 11 καλύτεροι

Προτιμήσαμε πιο επιθετικό σχήμα για να… «χωρέσουμε» πάικτες φύσει επιθετικούς που αυτή την αγωνιστική διακρίθηκαν ιδιαίτερα και θα ήταν κρίμα να μείνουν απ” έξω. Άλλωστε η ενδεκάδα  δεν σημαίνει και απόλυτα οτι πρέπει να παίζεις στην ιδανική θέση… Μετράει η διάκριση και αυτό κάνουμε…

Κάτω από τα δοκάρια ο Χατζής. Ο γκολκίπερ του Απόλλωνα κράτησε γερά όταν έπρεπε διατηρώντας ανέπαφη την εστία του. Ψαλλίδας και Καναρής ως κεντρικό αμυντικό δίδυμο. Μπορεί οι ομάδες τους να έχασαν, ήταν όμως από τους κορυφαίους. Στα άκρα τώρα όπως είπαμε δίνουμε ένα φουλ επιθετικό σχήμα με παίκτες «γκολτζήδες». Έτσι στην δεξιά πλευρά έχουμε τον Ζαφειρόπουλο και τον Μακριδόγλου. Και οι δυο σκόραραν και ήταν και πρωταγωνιστές. Το ίδιο ισχύει και στην αριστερή πλευρά όπου συναντάμε τον Καφετζόπουλο και τον Μακρή. Ο Ιωάννου και ο Παπαθανασίου «όργωσαν» το χώρο του κέντρου και πιο μπροστά ο Γιώργος Βυλλιώτης που ξέρει καλά την τέχνη του γκολ. Και στην κορυφή ο Λελούδας. Ο επειθετικός της Δάφνης πυροβολεί κατά το δοκούν και είναι στην πρώτη θέση του πίνακα των σκόρερς.
ΖΑΦΕΙΡΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Πηγή: http://stereasports.com/
foto :  http://prigipato-dilesi.blogspot.gr/
----------------------

Χορηγοί   ΑΕ ΔΗΛΕΣΙΟΥ


Υποστηρικτές   ΑΕ ΔΗΛΕΣΙΟΥ



Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΤΟΠΩΝΥΜΙΑ ΤΗΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

Οι Ταναγραίες κόρες (Tanagra figurine)

ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ Η ΙΩΑΝΝΑ ΤΖΑΒΕΛΑ ΤΟΥ ΕΡΜΗ ΣΧΗΜΑΤΑΡΙΟΥ

Δρομολόγια τοπικής συγκοινωνίας