Στραβοπάτημα της ΑΕ ΔΗΛΕΣΙΟΥ στην Αράχωβα




Απο http://stereasports.com/


Ανώτερος ο Παρνασσός σε όλη τη διάρκεια του αγώνα κέρδισε 2-0 το Δήλεσι παραμένοντας έτσι αήττητος και βρίσκεται σε απόσταση τεσσάρων βαθμών στη δεύτερη θέση πίσω από την  ομάδα της Θήβας.
Η ομάδα της Αράχωβας αφού έφερε το παιχνίδι από την αρχή στα μέτρα του απέναντι σε μια ομάδα που έδειξε μαχητικότητα και ποιότητα αλλά  οι φιλοξενούμενοι του Δηλεσίου δεν μπόρεσαν να γίνουν και ιδιαίτερα απειλητικοί.
Στο 34* ο Ιωάννου άμοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους κάνοντας το 1-0 και στο 74* ο Φιλιππίδης «κλείδωσε» τη νίκη κάνοντας το 2-0.
Διακρίθηκαν οι Παπαχαραλάμπους, Ιωάννου, Φιλιππίδης (Παρμ.) και οι Κωφός, Ζαφειρόπουλος, Δημητρίου (Δηλ.).
Δήλεσι: Πουρνάρας, Κωφός, Φραντζεσκάκης (52* Ρεσβάνης), Δημητρίου, Ζαχαριάς(83* Κάκος), Λάττας, Τριανταφύλλου, Κώνστας (72* Μπούντουζα), Χρήστου, Πατούχος Ζαφειρόπουλος.

Γιάννης Καραμπάς (Δήλεσι):

«Αν και είμαστε αδικημένοι και πικραμένοι, ο σεβασμός και η εμπιστοσύνη που έχουμε όλοι στον κο Βασιληά δεν μας επιτρέπουν να μιλήσουμε για την διαιτησία. Είχαμε μπροστά μας μια απαιτητική αναμέτρηση, θέλαμε να κάνουμε μια καλή εμφάνιση για να έχουμε πιθανότητες  για  ένα θετικό αποτέλεσμα, τα πήγαμε αρκετά καλά και παρόλο δεν πήραμε κάποιο  αποτέλεσμα θέλω να συγχαρώ τους ποδοσφαιριστές μου για την προσπάθειά τους. Καλή συνέχεια στην ομάδα της Αράχωβας».

foto αρχείο










Χορηγοί   ΑΕ ΔΗΛΕΣΙΟΥ

Υποστηρικτές   ΑΕ ΔΗΛΕΣΙΟΥ



Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΤΟΠΩΝΥΜΙΑ ΤΗΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

Οι Ταναγραίες κόρες (Tanagra figurine)

ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ Η ΙΩΑΝΝΑ ΤΖΑΒΕΛΑ ΤΟΥ ΕΡΜΗ ΣΧΗΜΑΤΑΡΙΟΥ

Δρομολόγια τοπικής συγκοινωνίας