Ισόπαλο το Τοπικό Ντέρμπυ ΔΗΛΕΣΙ – ΣΧΗΜΑΤΑΡΙ 1-1 (foto & video)





Σε πολύ καλό κλίμα διεξήχθη το τοπικό ντέρμπυ μεταξύ της ΑΕ ΔΗΛΕΣΙΟΥ και της ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ ΣΧΗΜΑΤΑΡΙΟΥ
Την πρωτοβουλία και πολλές ευκαιρίες στο πρώτο  ημίχρονο είχε το ΔΗΛΕΣΙ μέχρι την πολύ αυστηρή αποβολή του Τριανταφύλλου στο 39΄
Στο δεύτερο ημίχρονο η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ανέβασε τους ρυθμούς της λόγο και της αριθμητικής υπεροχής και επέτυχε στο 85’ το γκολ της ισοφάρισης
Στο 30’ μετά από σέντρα του Κων/νου Κώνστα τη μπάλα σταμάτησε με το χέρι ο αμυντικός της ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ και ο διαιτητής έδειξε το σημείο του πέναλτι όπου και ευστόχησε ο Γιώργος Ζαχαριάς .

o σκορερ του πεναλτι Γιώργος Ζαχαριάς

Στο 85’ μετά από κόρνερ που εκτέλεσαν οι παίχτες των φιλοξενούμενων ο Κόκκαλης έκανε το σουτ απέκρουσε ο τερματοφύλακας του ΔΗΛΕΣΙΟΥ και στην επαναφορά η μπάλα πήγε στον Κόκκαλη και έβαλε το γκολ της ισοφάρισης.

Πολύ καλοί ήταν οι τερματοφύλακες και των δυο ομάδων με εκπληκτικές αποκρούσεις Βασίλης Πουρνάρας και Κατσιμήτρος.

Πρωταγωνιστής του αγώνα δυστυχώς ο διαιτητής του αγώνα Καρβούνης που μοίρασε σχεδόν σε όλος τους παίχτες κίτρινες κάρτες καθώς και 2 πολύ αυστηρές και άδικες κόκκινες στο 39’ στον Τριανταφύλλου από το ΔΗΛΕΣΙ και στο 90’ στον Κόκκαλη της ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ

Δήλεσι :
Πουρνάρας, Κωφός, Χρήστου, Δημητρίου, Ζαχαριάς, Λάττας, Τριανταφύλλου, Ρεσβάνης (89’ Μπούτουζα),Κώνστας (85’ Φραντζεσκάκης), Πατούχος, Ζαφειρόπουλος.

Αναγέννηση :
Κατσιμήτρος, Τσατσαρώνης (56’ Φλώτσιος), Κοτρώτσιος, Νονάϊ , Φυλακτός, Μακότση, Κόκκαλης, Τζαφέρος (80’ Δαβάνης), Θεοδωρακάκος, Λασκαρίδης (67’ Μουστάκας).

Οι δηλώσεις των προπονητών στο stereasports :

Γιάννης Καραμπάς (Δήλεσι):
«Θα ήθελα να συγχαρώ τους παίκτες μου γιατί με την έναρξη του παιχνιδιού και για όσο διάστημα ήμασταν έντεκα στον αγωνιστικό χώρο  δείξαμε ότι είμαστε μια ομάδα με αγωνιστική ταυτότητα, με παιχνίδι πρωτοβουλίας και πολύ γρήγορο ρυθμό δημιουργώντας  πολλές επιθετικές ενέργειες, Ακόμα και μετά την αποβολή  - η  οποία έγινε πιστεύω με πολύ μεγάλη ελαφρότητα-  και μας ανάγκασε να παίξουμε με παίκτη λιγότερο για πάνω  από  εξήντα λεπτά, είχαμε ξεκάθαρες ιδέες και ξέραμε ακριβώς τι πρέπει να κάνουμε μέσα στο γήπεδο, και η αλήθεια είναι πως  δεν κινδυνεύσαμε ιδιαίτερα γι΄αυτό η ισοπαλία μας αφήνει μια πικρία.  Το ευχάριστο είναι ότι παρόλο που είχαμε ένα γειτονικό ντέρμπυ έγινε ένα παιχνίδι μέσα σε πολύ καλό κλίμα δείχνοντας ότι το ποδόσφαιρο είναι μια γιορτή που μας ενώνει. Να συγχαρώ τον φίλο μου τον Σταύρο τον Γιαννάκη για την εικόνα της ομάδος του και να  ευχηθώ  στην  Αναγέννηση  καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα».

Σταύρος Γιαννάκης (Αναγέννηση):
«Ήταν ένα παιχνίδι που ξεκινάει με την λογική ενός τοπικού ντέρμπι. Μέχρι το 30* το Δήλεσι είχε περισσότερο κατοχή μπάλας αλλά μετά την αποβολή οι ισορροπίες άλλαξαν και αναλάβαμε τα ηνία του αγώνα. Σε γενικές γραμμές το αποτέλεσμα  το κρίνω δίκαιο. Η διαιτησία ήταν εξαιρετική και της αξίζουν συγχαρητήρια»


foto & video











































Χορηγοί   ΑΕ ΔΗΛΕΣΙΟΥ

Υποστηρικτές   ΑΕ ΔΗΛΕΣΙΟΥ



Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΤΟΠΩΝΥΜΙΑ ΤΗΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

Οι Ταναγραίες κόρες (Tanagra figurine)

ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ Η ΙΩΑΝΝΑ ΤΖΑΒΕΛΑ ΤΟΥ ΕΡΜΗ ΣΧΗΜΑΤΑΡΙΟΥ

Δρομολόγια τοπικής συγκοινωνίας