Εξιχνιάσθηκε υπόθεση κλοπής καλωδίων χαλκού από μετασχηματιστές της Δ.Ε.Η. στο Άρμα




Ταυτοποιήθηκε ως δράστης 30χρονος υπήκοος Πακιστάν, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε σχετική ποινική δικογραφία

Κατασχέθηκαν καλώδια χαλκού, βάρους -240- κιλών, ενώ η ζημιά που προκλήθηκε στην επιχείρηση, ανέρχεται στις -20.000- περίπου ευρώ

Από το Τμήμα Ασφαλείας Θηβών, εξιχνιάσθηκε υπόθεση κλοπής καλωδίων χαλκού, η οποία διαπράχθηκε τον περασμένο Ιούνιο, σε αγροτική περιοχή στο Άρμα Βοιωτίας.

Για την υπόθεση αυτή, ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία ταυτότητας ενός 30χρονου υπηκόου Πακιστάν, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε σχετική ποινική δικογραφία.

Ειδικότερα πρωινές ώρες της 29-06-2014, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών εντόπισαν σε δασική περιοχή στα Σκούρτα Βοιωτίας, ένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο το οποίο ήταν έμφορτο με καλώδια χαλκού, βάρους (240) περίπου κιλών.
Στο πλαίσιο της ενδελ
εχούς αστυνομικής έρευνας, προέκυψε ότι το ανωτέρω Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο ήταν ιδιοκτησίας του 30χρονου και τα καλώδια χαλκού είχαν αφαιρεθεί από δύο (2) μετασχηματιστές αρδευτικών γεωτρήσεων της Δ.Ε.Η., σε αγροτική περιοχή στο Άρμα Βοιωτίας.

Η ανωτέρω ποσότητα χαλκού αναγνωρίσθηκε και αποδόθηκε σε νόμιμο εκπρόσωπο της Δ.Ε.Η., ενώ σύμφωνα με εκτίμηση του, η ζημιά που προκλήθηκε στην επιχείρηση, ανέρχεται στις (20.000) περίπου ευρώ.
Τις έρευνες και το προανακριτικό έργο διενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Θηβών, ενώ η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θηβών.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΤΟΠΩΝΥΜΙΑ ΤΗΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

Οι Ταναγραίες κόρες (Tanagra figurine)

ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ Η ΙΩΑΝΝΑ ΤΖΑΒΕΛΑ ΤΟΥ ΕΡΜΗ ΣΧΗΜΑΤΑΡΙΟΥ

Δρομολόγια τοπικής συγκοινωνίας