Έκλεψαν ολόκληρο φορτηγό με γούνες στα Οινόφυτα



Φόρεσαν κουκούλα και πέρασαν χειροπέδες στον οδηγό - Η άξια του εμπορεύματος ξεπερνά τα 3 εκατ. ευρώ - Μεγάλη κινητοποίηση της ΕΛ.ΑΣ. για τον εντοπισμό των θρασύτατων ληστών...

Σκηνές από κινηματογραφική ταινία εκτυλίχθηκαν λίγο μετά τις 7:00΄ το πρωί στην εθνική οδό Αθηνών - Λαμίας.

Ο οδηγός της νταλίκας είχε ξεκινήσει από Κρήτη και πήγαινε Καστοριά. Στο ύψος των Οινοφύτων τον προσπέρασε ένα τζιπ και με αναμμένο φάρο, όπως αυτό της αστυνομίας, του έκαναν νόημα να σταματήσει.

Ο οδηγός σταμάτησε και από το τζιπ κατέβηκαν τρεις άνδρες. Την ώρα που ο οδηγός άνοιξε την πόρτα νομίζοντας ότι πρόκειται για κάποιο έλεγχο, τον άρπαξαν και τον πετάξαν κάτω.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, του έβαλαν κουκούλα και χειροπέδες και στη συνέχεια τον έβαλαν μέσα στο τζιπ. Οι δράστες τον "πετάξαν" σε κάτι χωράφια αρκετή ώρα αργότερα στην περιοχή της Ριτσώνας.

Ο οδηγός αφού περπάτησε για πολύ ώρα βρήκε ένα εργοστάσιο και από εκεί τηλεφώνησε στην αστυνομία. Είχαν όμως περάσει δυο με δυόμιση ώρες από την ώρα της ληστείας.

Στην αστυνομία σήμανε συναγερμός και άρχισαν έρευνες παντού, ενώ στήθηκαν μπλόκα σε κομβικά σημεία και σε όμορους νομούς. Δόθηκε επίσης σήμα παντού με τα στοιχεία της νταλίκας.

Ωστόσο η συρόμενη νταλίκα με τα γουναρικά καθώς και οι δράστες παραμένουν άφαντοι μέχρι στιγμής.


lamiareport

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Οι Ταναγραίες κόρες (Tanagra figurine)

ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΤΟΠΩΝΥΜΙΑ ΤΗΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

Δρομολόγια τοπικής συγκοινωνίας

Το 'Εθιμο της Φωτιάς & Κούλουμα στον Ωρωπό