Βράβευση της ΔΕΠΟΔΑΘ ΑΕ για την περιβαλλοντική της δράσηΤην Τετάρτη 24/09/2014 πραγματοποιήθηκε στο Ίδρυμα Ευγενίδου, η 5η τελετή απονομής των Ευρωπαϊκών και Ελληνικών βραβείων για το Περιβάλλον από τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Επιχειρήσεων Προστασίας Περιβάλλοντος (ΠΑΣΕΠΠΕ).
Η διοργάνωση του Ελληνικού σκέλους της Ευρωπαϊκής διοργάνωσης, έχει ανατεθεί από την Ευρωπαϊκής Επιτροπή στον ΠΑΣΕΠΠΕ.  Η Γενική Δ/νση Περιβάλλοντος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής έχει ορίσει αυστηρά κριτήρια αξιολόγησης των συμμετεχόντων, τα οποία και ελέγχει κατά τη διάρκειας όλης της διαδικασίας.
Η Ελληνική Συντονιστική Επιτροπή Αξιολόγησης που εφαρμόζει αυτά τα κριτήρια και προκρίνει τις εταιρείες και τους φορείς που βραβεύονται, αποτελείται από έγκριτους καθηγητές, επιστήμονες και εκπροσώπους φορέων.
Η τελετή βράβευσης έγινε υπό την αιγίδα των Υπουργείων Περιβάλλοντος, Εσωτερικών και Ανάπτυξης, ενώ την έναρξη της προλόγισε ο Υπουργός Περιβάλλοντος κος Μανιάτης Ιωάννης.
Συνολικά βραβεύτηκαν δεκαπέντε επιχειρήσεις και φορείς σε έξι διαφορετικές κατηγορίες δράσης για τη προστασία του Περιβάλλοντος.
Η ΔΕΠΟΔΑΘ ΑΕ βραβεύθηκε για την Περιβαλλοντική της δράση στη κατηγορία Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης Α’ & Β’ Βαθμού.
Το βραβείο παρέλαβε ο πρόεδρος της ΔΕΠΟΔΑΘ ΑΕ και Δήμαρχος Θήβας, κος Νικολάου Σπυρίδων, ενώ στη τελετή παραβρέθηκαν επίσης ο αντιπρόεδρος της και πρώην Δήμαρχος Τανάγρας κος Γεωργίου Ευάγγελος και στελέχη της επιχείρησης.
Ο πρόεδρος του Φο.Δ.Σ.Α ευχαρίστησε για την τιμητική βράβευση τόσο τον ΠΑΣΕΠΠΕ όσο και τη διοίκηση και το προσωπικό του φορέα και δήλωσε ότι η διάκριση αυτή δημιουργεί αυξημένη υποχρέωση και ευθύνη σε όλους μας, για να μπορέσουμε να ανταποκριθούμε όσο το δυνατόν καλύτερα στη προστασία του περιβάλλοντος, ιδιαίτερα σε μια έντονα επιβαρυμένη περιβαλλοντικά περιοχή, όπως είναι αυτή της Ανατολικής Βοιωτίας.
 Η Δ.Ε.Π.Ο.Δ.Α.Θ. Α.Ε. θα συνεχίζει την προσπάθεια και την δράση της, με συνέπεια και ευθύνη στο έργο της και με γνώμονα την προστασία του περιβάλλοντος και την υγεία των πολιτών.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΤΟΠΩΝΥΜΙΑ ΤΗΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

Δρομολόγια τοπικής συγκοινωνίας

Οι Ταναγραίες κόρες (Tanagra figurine)

Η λίστα με τους συμβεβλημένους με τον ΕΟΠΥΥ ιατρούς στη Βοιωτία