Φυτεία με (50) δενδρύλλια κάνναβης, ύψους έως -3,5- μέτρων, εντοπίστηκε στην ευρύτερη περιοχή της Χαλκίδας



Συνελήφθη σήμερα το πρωί, στο πλαίσιο οργανωμένης αστυνομικής επιχείρησης της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών, ο 60χρονος ημεδαπός καλλιεργητής της φυτείας
Επιπλέον κατασχέθηκαν πάνω από ½ κιλό ακατέργαστης κάνναβης, ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας, κυνηγετικό όπλο και φυσίγγια
Φυτεία με (50) δενδρύλλια κάνναβης, εντοπίσθηκε από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας, εντός αγροτεμαχίου στην ευρύτερη περιοχή της Χαλκίδας.
Συνελήφθη σήμερα (29-09-2014) το πρωί, στο πλαίσιο οργανωμένης αστυνομικής επιχείρησης, ένας 60χρονος ημεδαπός, ο οποίος κατηγορείται για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης, κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών, καθώς και για παράβαση του νόμου περί όπλων.
Ειδικότερα οι αστυνομικοί, μετά από κατάλληλη αξιολόγηση – αξιοποίηση στοιχείων και πληροφοριών που αφορούσαν σε καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης, εντόπισαν την φυτεία σε αγροτεμάχιο, περιβαλλόμενο από φυσική και τεχνητή κάλυψη, το οποίο αποτελούσε προέκταση του αύλιου χώρου της οικίας του 60χρονου.
Κατά την διάρκεια της έρευνας, βρέθηκαν να καλλιεργούνται εντός του αγροτεμαχίου συνολικά (50) δενδρύλλια κάνναβης, ύψους από (1) έως (3,5) μέτρων, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν.
Σε νομότυπη έρευνα που ακολούθησε στην οικία του 60χρονου, βρέθηκαν επιπλέον και κατασχέθηκαν:
  • ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, βάρους (508) γραμμαρίων,
  • ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας,
  • κυνηγετικό όπλο που κατείχε παράνομα και
  • (81) φυσίγγια κυνηγετικού όπλου.
Τις αστυνομικές έρευνες και το προανακριτικό έργο ενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.
Οι αστυνομικές έρευνες και οι επιχειρήσεις των Υπηρεσιών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Εύβοιας, για την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών, θα συνεχισθούν με αμείωτη ένταση και ενδιαφέρον.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Οι Ταναγραίες κόρες (Tanagra figurine)

ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΤΟΠΩΝΥΜΙΑ ΤΗΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

Δρομολόγια τοπικής συγκοινωνίας

Το 'Εθιμο της Φωτιάς & Κούλουμα στον Ωρωπό