Εξαρθρώθηκε συμμορία που είχε πυροβολήσει εναντίον αστυνομικών στα ΟινόφυταΕξαρθρώθηκε εγκληματική οργάνωση που διέπραττε ένοπλες ληστείες και κλοπές σε καταστήματα και οικίες σε διάφορες περιοχές της Χώρας

Συνελήφθησαν τρία από τα μέλη της σπείρας, 20, 24 και 26 ετών αντίστοιχα, ενώ αναζητούνται άλλοι τρεις, όλοι υπηκοοι Αλβανίας.

Τα μέλη της σπέιρας μάλιστα,
τον περασμένο Ιούλιο στα Οινόφυτα είχαν πυροβολήσει επτά φορές με KALASHNIKOV εναντίον αστυνομικών, που τους καταδίωκαν μετά από ληστείες που είχαν διαπράξει στην περιοχή.

Από τη μέχρι τώρα έρευνα προέκυψε ότι η παραπάνω σπείρα εμπλέκεται στις ακόλουθες εγκληματικές ενέργειες:

Στις 8/7/2014 τέσσερα μέλη της παραπάνω σπείρας, επιβαίνοντας σε κλεμμένο Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους με κουκούλες full face και κρατώντας δύο από αυτούς KALASHNIKOV , εισήλθαν στην κεντρική πλατεία του Τύρναβου Λαρίσης και διέπραξαν ληστεία σε δύο χρυσοχοεία, από τα οποία αφαίρεσαν κοσμήματα και λοιπά τιμαλφή μεγάλης αξίας.

Στις 2/7/2014 εισήλθαν σε εταιρεία στη περιοχή Θηβών και με την απειλή KALASHNIKOV , αφαίρεσαν χρήματα και κάρτες ανανέωσης χρόνου. Στη συνέχεια εισήλθαν σε εταιρεία ΣΚΡΑΠ στην ίδια περιοχή και αφαίρεσαν χρήματα. Σε καταδίωξη που ακολούθησε, από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ που τους εντόπισαν, πυροβόλησαν με ανθρωποκτόνο πρόθεση, επτά φορές με KALASHNIKOV εναντίον τους (Σχετικό το από 3-7-2014 Δελτίο Τύπου του ΓΕΔΑΥ Στερεάς Ελλάδας).

Την ίδια μέρα εισήλθαν σε εταιρεία στη περιοχή των Θηβών και με την απειλή KALASHNIKOV αφαίρεσαν ένα Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο με το οποίο και διέφυγαν.

Από την έρευνα προέκυψε ότι έχουν επίσης διαπράξει σε διάφορες περιοχές της Ελλάδος: 14 κλοπές από οικίες, πέντε κλοπές από καταστήματα, τρεις κλοπές αυτοκινήτων, τρεις κλοπές από αυτοκίνητα και μία απόπειρα κλοπής από οικία.

Σε βάρος του 24χρονου εκκρεμεί ένταλμα σύλληψης του ανακριτή Χίου για ληστεία.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών ενώ η έρευνα για τη συμμετοχή τους και σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις συνεχίζεται.http://www.taxispanos.gr/

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΤΟΠΩΝΥΜΙΑ ΤΗΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

Οι Ταναγραίες κόρες (Tanagra figurine)

Δρομολόγια τοπικής συγκοινωνίας

Η λίστα της ντροπής!! Δείτε αναλυτικά τους μισθούς που έδινε η ΕΡΤ!!!