Κατάληψη των Δημαρχείων την Τρίτη 30 ΣεπτεμβρίουΗ Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου 2014, ορίζεται ως «ΗΜΕΡΑ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ» και σε όλους τους Δήμους της Χώρας θα πραγματοποιηθούν καταλήψεις των Δημαρχιακών Μεγάρων, από τις 10.00 το πρωί έως τη 13.00 το μεσημέρι, σύμφωνα με ανακοίνωση της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.
«Οργανώνουμε μαζικές Γενικές Συνελεύσεις, συγκεντρώσεις και συζητάμε τα προβλήματα των εργαζομένων, αλλά και του θεσμού της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.
Η κινητοποίηση μπορεί να διευρυνθεί ή να εξειδικευτεί ανάλογα τις ανάγκες του κάθε Συλλόγου-Μέλους της Ομοσπονδίας, με βάση τις ιδιαίτερες συνθήκες.
Επιδιώκουμε τη σύγκλιση ειδικής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου, όπου θα αναλύσουμε τα προβλήματα των εργαζομένων και του θεσμού της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και θα καταθέσουμε το πλαίσιο των αιτημάτων και των διεκδικήσεων μας.
Πολύτιμο εργαλείο στην παρέμβαση αυτή, θα είναι η οριστική μελέτη του Κοινωνικού Πολυκέντρου της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. με θέμα: «Πρωτοβάθμια Αυτοδιοίκηση: Τα οικονομικά της, η εκχώρηση αρμοδιοτήτων της και οι επιπτώσεις στο ανθρώπινο δυναμικό και στα Δημόσια αγαθά», που θα σας αποσταλεί τις επόμενες ημέρες.
Με τη μαζική και ενωτική συμμετοχή μας στέλνουμε το δικό μας μήνυμα σε όλους όσοι μεθοδεύουν και οργανώνουν την εξαθλίωσή μας.
Λέμε ΟΧΙ:
– Στην εφαρμογή του Ν.4250/2014.
– Στον προσχηματικό επανέλεγχο μετατροπής των συμβάσεων.
– Στο «νέο μισθολόγιο» με νέες μειώσεις μισθών των Δημοσίων Υπαλλήλων.
– Στις διαθεσιμότητες-απολύσεις.
– Στην κατάργηση του Δημόσιου και Κοινωνικού χαρακτήρα των υπηρεσιών της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και στην εκχώρησή τους στα μεγάλα επιχειρηματικά-εργολαβικά συμφέροντα.
Η συγκυβέρνηση και η τρόικα δεν θα φύγουν αν εμείς δεν αποφασίσουμε πως ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ!!! ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΟΥΜΕ!!!» τονίζεται στην ανακοίνωση και υπενθυμίζει:
«Την Τρίτη 23 Σεπτεμβρίου 2014, συμμετέχουμε στην 24ωρη Πανελλαδική απεργία που προκήρυξε η Α.Δ.Ε.Δ.Υ., καταγγέλλοντας την αυταρχική πολιτική της συγκυβέρνησης, που δεν διστάζει να επιστρατεύσει ακόμη και την δικαιοσύνη, προκειμένου να αντιμετωπίσει τις αντιδράσεις των εργαζομένων για τη μη εφαρμογή του Ν.4250/2014, αλλά την πραξικοπηματική κατάργηση της Δημοτικής Αστυνομίας πριν από ένα χρόνο.
Συμμετέχουμε μαζικά στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας, στις 09.30 το πρωί, έξω από τον Άρειο Πάγο (Λεωφ. Αλεξάνδρας 121 – Αθήνα), όπου συζητείται η προσφυγή του Ελληνικού Δημοσίου κατά των απολυμένων καθαριστριών του Υπουργείου Οικονομικών, υπόθεση που θα έχει επίπτωση και στις δικαστικές υποθέσεις των συναδέλφων Σχολικών Φυλάκων».από http://www.epoli.gr

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Έξω από την Λιβαδειά η φωτιά στην Βοιωτία. Eκκενώθηκε το γηροκομείο.

ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΤΟΠΩΝΥΜΙΑ ΤΗΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

Kαθαρές και απαγορευμένες παραλίες στην περιοχή μας από το ΠΑΚΟΕ

Δρομολόγια τοπικής συγκοινωνίας