Ξεδιψάει οριστικά το Βαθύ ΑυλίδαςΛύθηκε οριστικά το πρόβλημα ύδρευσης στο Βαθύ Αυλίδας, αφού την Δευτέρα 11 Αυγούστουενεργοποιήθηκε η ολοκληρωθείσα εγκατάσταση για τη ροή νερού από το δίκτυο της ΕΥΔΑΠ προς τη Δεξαμενή Ύδρευσης Βαθέως Αυλίδας, μέσω αγωγού διαμέτρου Φ200 και μήκους 10.450 μέτρων .
Η ενεργοποίηση έγινε παρουσία του Δημάρχου Θανάση Ζεμπίλη και της προέδρου της ΔΕΥΑΧΈλενας Βάκα, οι οποίοι συνοδεύονταν από τους Αντιδημάρχους Μιχάλη Τσομώκο και Κώστα Ρήγοκαθώς και τοπικούς συμβούλους των Κοινοτήτων της περιοχής Αυλίδας.
Έτσι, μετά την Παραλία, το Φάρο και το Καλοχώρι-Παντείχι, το νερό τρέχει στο δίκτυο ύδρευσης και στις βρύσες των σπιτιών και των καταστημάτων και του Βαθέως, εξασφαλίζοντας στους κατοίκους όλης της Δημοτικής Ενότητας Αυλίδας, επαρκές σε ποσότητα και κατάλληλο σε ποιότητα πόσιμο νερό.
Στη φωτογραφία ο Δήμαρχος Θανάσης Ζεμπίλης ανοίγει τη στρόφιγγα του αγωγού υδροδότησης της δεξαμενής Βαθέως Αυλίδας.http://www.egnomi.gr/

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – ΘΕΜΑ: «Ένταξη του έργου με τίτλο «Αναβάθμιση υποδομών ύδρευσης σε τμήματα των Δ.Ε. Σχηματαρίου και Οινοφύτων» στο Πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ Ι»

Δρομολόγια τοπικής συγκοινωνίας

Kαθαρές και απαγορευμένες παραλίες στην περιοχή μας από το ΠΑΚΟΕ

Σύλληψη για ναρκωτικά και κατοχή στιλέτου στον Ωρωπό