Πρωτάθλημα ποδοσφαίρου Βοιωτίας




Στις 20 Σεπτεμβρίου ξεκινά το πρωτάθλημα της α” κατηγορίας στη Βοιωτία όπου πλέον δεν θα είναι υποχρεωτική η συμμετοχή ποδοσφαιριστών νεαρής ηλικίας στην πιο σημαντική τροποποίηση για τη νέα ποδοασφαιρική περίοδο. Ο γενική συνέλευση για τις κληρώσεις πρωταθλημάτων και κυπέλλου θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 1 Σεπτεμβρίου ενώ το πρωτάθλημα της β” κατηγορίας θα ξεκινήσει στις 28 Σεπτεμβρίου.
Το κύπελλο θα ξεκινήσει στις 6 Σεπτεμβρίου και είναι υποχρεωτικό για όλες τις ομάδες.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ε.Π.Σ.Βοιωτίας:
ΠΡΟΣ ΟΛΑ ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ Α΄Β΄ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΕΔΡΕΣ ΤΟΥΣ
Κύριε Πρόεδρε , Με την έναρξη των πρωταθλημάτων περιόδου 2014 -2015 θα θέλαμε σας ενημερώνουμε για τις νέες τροποποιήσεις που έγιναν σε αρκετούς κανονισμούς της Ε.Π.Ο και θα εφαρμοστούν στην νέα ποδοσφαιρική χρονιά , έτσι ώστε οι εμπλεκόμενοι συντελεστές , παράγοντες , προπονητές , διαιτητές , φίλαθλοι και όσοι με οποιαδήποτε ιδιότητα εμπλέκονται με το χώρο του ποδοσφαίρου , θα πέπει να γνωρίζουν τα παρακάτω :
1. ΟΡΙΑ ΗΛΙΚΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ
Στην νέα ποδοσφαιρική περίοδο 2014 – 2015, ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΏΝ ΝΕΑΡΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ.
2. ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΥΠΟΔΟΜΗΣ
Για την Α΄ Κατηγορία θα είναι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Η ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΩΝ JUNIOR . Σε περίπτωση μη κατάθεσης δήλωσης συμμετοχής στο πρωτάθλημα υποδομής , δεν γίνεται δεκτή η δήλωση συμμετοχής στο πρωτάθλημα Ανδρών. Σε περίπτωση μη καθόδου στον πρώτο αγώνα υποδομής , θα επιβάλλεται πρόστιμο 200€ , για δεύτερο 300€ και για τρίτο 500€ .
3. ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ Β’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ
α . Στη νέα ποδοσφαιρική περίοδο 2014 – 2015, η συμμετοχή στο Κύπελλο και των σωματείων Β΄ Κατηγορίας, θα είναι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ.
β .Το κύπελλο θα είναι ενιαίο σε ολόκληρο το Νομό , με πλεονέκτημα έδρας της Β΄ Κατηγορίας σε όλες τις φάσεις .
γ .Οι ημιτελικοί και ο Τελικός Κυπέλλου θα διεξαχθούν στο γήπεδο της ΕΠΣΒ στον Αγ, Σπυρίδωνα Ορχομενού .
4. ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΗΣ Α’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ
α. Για τα σωματεία της Α’ Κατηγορίας, στην νέα ποδοσφαιρική περίοδο 2014 – 2015, θα πρέπει, ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ, να έχουν προπονητή , κάτοχο διπλώματος UEFA Β΄
β. Για την Β΄ Κατηγορία ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΑ για να εκτελεί χρέη προπονητή κάποιος, θα πρέπει να έχει Δίπλωμα ή Πιστοποίηση UEFA ανεξαρτήτου κατηγορίας
γ. Σε περίπτωση αλλαγής προπονητή η ομάδα θα μπορεί να μείνει χωρίς προπονητή μέχρι δύο αγωνίστηκες .
5. ΜΕΤΑΒΟΛΕΣ : ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΕΣ & ΑΠΟΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ ΣΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΟΦΕΙΛΕΣ
Ενημερώνουμε όλα τα σωματεία, ότι σύμφωνα με το άρθρο 15 παρ. 14 του Παραρτήματος Β: Διατάξεις Εφαρμογής Κανονισμού για τους Ερασιτέχνες Ποδοσφαιριστές (Κανονισμός Μετεγγραφών):
α. «Δεν μπορούν να αποκτούν, να αποδεσμεύουν και να παραχωρούν, με οποιονδήποτε τρόπο, ποδοσφαιριστές, τα σωματεία που οφείλουν χρηματικά ποσά, από οποιονδήποτε λόγο, σε υπερκείμενες Αρχές (Ενώσεις, Ε.Π.Ο.)».
β. Κάθε σωματείο δύναται να αποκτά με μετεγγραφή ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΟ αριθμό ερασιτεχνών ποδοσφαιριστών από 1/1 έως 31/1 και από 1/7 έως 31/8 κάθε έτους.
6. ΈΝΑΡΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ, ΚΛΗΡΩΣΗ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΚΑΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ : 01/09/ 2014
ΚΥΠΕΛΛΟ: 1η αγωνιστική 06-07 /09/2014 , 2η αγωνιστική : 13-14/09/ 2014 (Α΄, Β’, Κατηγορία) υπόλοιπες αγωνιστικές του Κυπέλλου τρείς (3) Τετάρτες τον Οκτώβριο
ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Α’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ έναρξη : 20/09/2014. Ένας (1) όμιλος των 16 ομάδων.
ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Β’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ έναρξη : 28/09/2014. Δύο (2) όμιλοι με απολύτως γεωγραφικά κριτήρια .
7. ΣΤΟΛΕΣ ΟΜΑΔΩΝ
Η Αρίθμηση στην εμφάνιση (φανέλα – παντελονάκι ) των ποδοσφαιριστών υποχρεωτικά είναι από 1 έως 18. Η Αρίθμηση στα παντελονάκια είναι προαιρετική , εφόσον όμως υπάρχει τότε υποχρεωτικά θα είναι όμοια με αυτή της φανέλας. Το νούμερο 1 και το νούμερο 15 θα τα χρησιμοποιούν οι Τερματοφύλακες
8. ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Οι Δηλώσεις συμμετοχής όλων των κατηγοριών Α’, Β’ και Κυπέλλου, θα πρέπει να υποβληθούν το αργότερο μέχρι την 25 Αυγούστου 2014.
α .Τα σωματεία, μαζί με την Δήλωση Συμμετοχής, θα πρέπει να υποβάλλουν και την ειδική έντυπη Υπεύθυνη Δήλωση «Συνυποσχετικό Διαιτησίας» περί αποδοχής του Καταστατικού, των Κανονισμών, των Εγκυκλίων, των Οδηγιών και των Αποφάσεων FIFA, UEFA και Ε.Π.Ο. (άρθρο 2 παρ. 3Α εδ. ιγ του Καταστατικού της Ε.Π.Ο.).
β .Τα σωματεία θα πρέπει υποχρεωτικά να φτιάξουν e-mail , προκειμένου να γίνεται η αλληλογραφία μεταξύ ΕΠΣΒ και ομάδων. Το e-mail της ΕΠΣΒ είναι epsv@otenet.gr
γ. Οι καταστάσεις υγείας θα πρέπει να είναι πλαστικοποιημένες .
δ. Τα παράβολα συμμετοχής για το πρωτάθλημα 2014-2015 έχουν καθοριστεί ως εξής : Α΄ Κατηγορία : 350€ Β΄ Κατηγορία : 300€ Παιδικό :100€ Junior: 100€ Συμμετοχή στο Κύπελλο : 100€ και για τις δύο κατηγορίες Α΄και Β΄ Παράβολο ενστάσεων : 300€ Συνδρομή : 20€
9.ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ –ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Τα σωματεία που έχουν δικαίωμα και επιθυμούν να λάβουν μέρος στο Πρωτάθλημα αυτό , πρέπει να έχουν τακτοποιήσει τις πάσης φύσεως οικονομικές εκκρεμότητες με την ΕΠΣΒ, άλλως οι δηλώσεις συμμετοχής , με απόφαση του ΔΣ της ΕΠΣΒ δεν θα γίνονται δεκτές. ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Η νέα διεύθυνση της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ είναι: ΠΑΡΚΟ ΓΟΥΔΙ Τ.Θ141161 ΑΘΗΝΑ ,ΤΚ11510 Τηλ. κέντρο :2109306000 Fax: 2109359666 & 2199346733 Το site : www.epo.gr (στο οποίο μπορείτε να βρείτε όλους τους Κανονισμούς και τις Εγκυκλίους σχετικά ποδόσφαιρο)
Με τιμή
Για το ΔΣ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΟΠΟΛΙΑΤΗΣ
Ο Γ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ  ΝΙΚΑΣ

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΤΟΠΩΝΥΜΙΑ ΤΗΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

Οι Ταναγραίες κόρες (Tanagra figurine)

ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ Η ΙΩΑΝΝΑ ΤΖΑΒΕΛΑ ΤΟΥ ΕΡΜΗ ΣΧΗΜΑΤΑΡΙΟΥ

Δρομολόγια τοπικής συγκοινωνίας