Βόλτα με κλεμμένη μηχανή στην ΑσωπίαΣυνελήφθη 26χρονος ημεδαπός από την Β’ Ο.Π.Κ.Ε. Βοιωτίας, κατηγορούμενος για κλοπή δίκυκλης μοτοσικλέτας και παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας

Συνελήφθη, χθες (13-08-2014) αργά το απόγευμα στην περιοχή της Ασωπίας Τανάγρας, από αστυνομικούς της Β’ Ο.Π.Κ.Ε. Βοιωτίας, ένας 26χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή και παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

Ειδικότερα οι αστυνομικοί, κατά τη διάρκεια της περιπολίας τους, εντόπισαν τον 26χρονο να οδηγεί δίκυκλη μοτοσικλέτα, στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης, ενώ παράλληλα διαπίστωσαν ότι ο αριθμός πλαισίου της μοτοσικλέτας ήταν αποσβεσμένος.

Η ανωτέρω μοτοσικλέτα μεταφέρθηκε στο Τμήμα Ασφαλείας Θηβών, όπου από τον έλεγχο των στοιχείων εξακριβώθηκε ότι ανήκει σε 40χρονο ημεδαπό, ο οποίος είχε δηλώσει την κλοπή της, την 15-08-2013 στο Τμήμα Ασφαλείας Κυψέλης Αττικής .

Η δίκυκλη μοτοσικλέτα κατασχέθηκε και θα αποδοθεί στον ιδιοκτήτη της.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θηβών, ενώ το προανακριτικό έργο ενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Θηβών.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΤΟΠΩΝΥΜΙΑ ΤΗΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

Οι Ταναγραίες κόρες (Tanagra figurine)

ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ Η ΙΩΑΝΝΑ ΤΖΑΒΕΛΑ ΤΟΥ ΕΡΜΗ ΣΧΗΜΑΤΑΡΙΟΥ

Δρομολόγια τοπικής συγκοινωνίας