Συνελήφθη 35χρονος Πακιστανός στην Χαλκίδα για μαστροπεία



Ο 35χρονος αλλοδαπός συνελήφθη όταν μετέφερε με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο 25χρονη αλλοδαπή, σε οικία δύο (2) ομοεθνών του, με σκοπό την ερωτική συνεύρεση, έναντι χρηματικού αντιτίμου

Συνελήφθη, χθες (17-08-2014) το βράδυ στην ευρύτερη περιοχή της Χαλκίδας, στο πλαίσιο οργανωμένης αστυνομικής επιχείρησης, η οποία πραγματοποιήθηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας, ένας 35χρονος υπήκοος Πακιστάν, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για μαστροπεία.
Ειδικότερα οι αστυνομικοί, μετά από κατάλληλη αξιολόγηση - αξιοποίηση στοιχείων, σύμφωνα με τα οποία ο δράστης κινούμενος με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο ιδιοκτησίας του, εξέδιδε στην πορνεία αλλοδαπές γυναίκες έναντι χρηματικού αντιτίμου, οργανώθηκε επιχείρηση κατά την διάρκεια της οποίας εντοπίσθηκε ο 35χρονος να κινείται με το ανωτέρω όχημα και να μεταφέρει σε οικία δύο (2) ομοεθνών του, μία 25χρονη αλλοδαπή υπήκοο Ρουμανίας.
Στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας, προέκυψε ότι οι δύο ομοεθνείς του 35χρονου, είχαν έλθει σε τηλεφωνική επικοινωνία με τον ίδιο και έναντι χρηματικού ποσού, είχε συμφωνηθεί η ερωτική συνεύρεση με την 25χρονη στην οικία τους. Επίσης με τον ίδιο τρόπο, είχαν κανονιστεί σε προγενέστερο χρόνο και άλλα παρόμοια ραντεβού με τον 35χρονο, με άλλες αλλοδαπές γυναίκες.
Σε σωματική έρευνα που διενεργήθηκε στον 35χρονο, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν το χρηματικό ποσό των (180) ευρώ και ένα κινητό τηλέφωνο, ενώ κατασχέθηκε και το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητό του.
Στην κατοχή της 25χρονης, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν το χρηματικό ποσό των (150) ευρώ και δύο (2) κινητά τηλέφωνα. Σε βάρος της βεβαιώθηκε από τους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Χαλκίδας, παράβαση πταισματικού χαρακτήρα, με βάση τον Νόμο 3904/2010 «περί εκδιδομένων με αμοιβή προσώπων».
Την έρευνα και το προανακριτικό έργο ενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΤΟΠΩΝΥΜΙΑ ΤΗΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

Οι Ταναγραίες κόρες (Tanagra figurine)

ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ Η ΙΩΑΝΝΑ ΤΖΑΒΕΛΑ ΤΟΥ ΕΡΜΗ ΣΧΗΜΑΤΑΡΙΟΥ

Δρομολόγια τοπικής συγκοινωνίας