Αλβανοί «μπουκαδόροι» με πλούσια δράση στον Ωρωπό



«Ξάφριζαν» σπίτια κυρίως στην περιοχή του Ωρωπού, όπου εξιχνιάσθηκαν 11 διαρρήξεις-κλοπές.


«Λαυράκια» έβγαλαν οι αστυνομικοί επιχειρώντας να ελέγξουν επιβαίνοντες σε ΙΧ στην περιοχή Αφιδνών-Καπανδριτίου.

Οι δυο επιβαίνοντες Αλβανοί ηλικίας 30 και 38 ετών, αρνήθηκαν να σταματήσουν και επιχείρησαν να διαφύγουν αναπτύσσοντας ταχύτητα, αλλά ακινητοποιήθηκαν και συνελήφθησαν.

Όπως προέκυψε από την έρευνα, οι συλληφθέντες, το τελευταίο πενθήμερο τουλάχιστον είχαν συστήσει εγκληματική ομάδα και διέπρατταν διαρρήξεις-κλοπές από σπίτια στον Ωρωπό. Ειδικότερα, κατά τις απογευματινές ή νυχτερινές ώρες παραβίαζαν πόρτες ή παράθυρα, όταν οι ένοικοι των σπιτιών απουσιάζαν απουσίαζαν, και αφαιρούσαν χρηματικά ποσά, ηλεκτρονικές συσκευές και διάφορα αντικείμενα. Μέχρι στιγμής, έχει εξακριβωθεί ότι έχουν διαπράξει 11 διαρρήξεις-κλοπές.

Σε βάρος του 38χρονου εκκρεμούν τέσσερα εντάλματα σύλληψης για ληστείες, διακεκριμένες κλοπές, επικίνδυνες σωματικές βλάβες και αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος και μία απόφαση του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Γρεβενών, με την οποία ανακαλούνται οι περιοριστικοί όροι της αποφυλάκισής του και διατάσσεται η συνέχιση της υπολειπόμενης σε βάρος του ποινής φυλάκισης ενός έτους, ένδεκα μηνών και πέντε ημερών.





http://www.antenna.gr/news/Society/article/350145/albanoi-mpoykadoroi-me-ploysia-drasi

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΤΟΠΩΝΥΜΙΑ ΤΗΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

Οι Ταναγραίες κόρες (Tanagra figurine)

ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ Η ΙΩΑΝΝΑ ΤΖΑΒΕΛΑ ΤΟΥ ΕΡΜΗ ΣΧΗΜΑΤΑΡΙΟΥ

Δρομολόγια τοπικής συγκοινωνίας