Συνελήφθησαν δύο Πακιστανοί να πουλάνε λαθραίο καπνό στην ευρύτερη περιοχή της Χαλκίδας



Κατασχέθηκε ποσότητα καπνού, βάρους -7.700- γραμμαρίων

Συνελήφθησαν, χθες (02-06-2014) το απόγευμα στην ευρύτερη περιοχή της Χαλκίδας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας, της Περιφερειακής Διεύθυνσης Ασφαλείας Στερεάς Ελλάδας, δύο (2) υπήκοοι Πακιστάν, ηλικίας 33 και 43 ετών αντίστοιχα, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση Νομοθεσίας περί Τελωνειακού Κώδικα.
Επιπλέον, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο 43χρονος διέμενε παράνομα στην χώρα μας, στερούμενος παντελώς νομιμοποιητικών εγγράφων διαμονής.
Ειδικότερα, οι αστυνομικοί μετά από κατάλληλη αξιολόγηση – αξιοποίηση στοιχείων, εντόπισαν τους δράστες έξω από την οικία τους και σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε αυτή, βρέθηκε και κατασχέθηκε ποσότητα καπνού, μεικτού βάρους (7.700) γραμμαρίων, για την οποία δεν είχαν τηρηθεί οι νόμιμες διατυπώσεις εμπορίας της και κατασχέθηκε.
Η λαθραία ποσότητα καπνού θα σταλεί στο Τελωνείο Χαλκίδας, προκειμένου να προσδιοριστούν οι διαφυγόντες δασμοί και φόροι για το Ελληνικό Δημόσιο.
Προανάκριση διενεργήθηκε από το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΤΟΠΩΝΥΜΙΑ ΤΗΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

Οι Ταναγραίες κόρες (Tanagra figurine)

ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ Η ΙΩΑΝΝΑ ΤΖΑΒΕΛΑ ΤΟΥ ΕΡΜΗ ΣΧΗΜΑΤΑΡΙΟΥ

Δρομολόγια τοπικής συγκοινωνίας