Μήνυμα Σεβ. Μητροπολίτου Θηβών και Λεβαδείας κ. Γεωργίου προς τους Υποψηφίους των Πανελλαδικών EξετάσεωνΑγαπητά μου παιδιά,

Στην πρώτη μεγάλη μάχη που ετοιμάζεστε να δώσετε στη ζωή σας δεν είστε μόνοι, οι άνθρωποι που σας αγαπούν είναι δίπλα σας, οι γονείς σας, οι δάσκαλοί σας, οι φίλοι σας αλλά κι όλη η Εκκλησία με την προσευχή της.

Μοιραζόμαστε την αγωνία σας και προσευχόμαστε να ξεπεράσετε το άγχος σας και ο αγώνας σας και οι κόποι σας να ευοδωθούν.

Είναι η πρώτη μεγάλη μάχη που δίνετε στη ζωή σας αλλά όταν περάσουν τα χρόνια και οι μάχες που θα δίνετε καθημερινά θα είναι πιο δύσκολες και πιο σύνθετες, τότε οι πανελλήνιες θα είναι μια γλυκιά ανάμνηση, που θα μείνει χαραγμένη στην ψυχή σας καθώς θα νοσταλγείτε τα νεανικά σας χρόνια.

Στρέψτε το νου και την καρδιά σας στο Θεό που πάντα βρίσκεται κοντά μας, πολύ δε περισσότερο στις δύσκολες στιγμές, και προσευχηθείτε να σας δώσει δύναμη να επιτύχετε στην όμορφη προσπάθειά σας.

Δώστε τον αγώνα σας και όποιο κι αν είναι το αποτέλεσμα ποτέ να μην σας καταλάβει η απελπισία ούτε η απόγνωση. Η ζωή είναι μπροστά σας, σας ανήκει και περιμένει να την κατακτήσετε. Στη ζωή σας από όποιο πόστο κι αν υπηρετήσετε την κοινωνία σίγουρα θα την κάνετε καλύτερη, με περισσότερη ανθρωπιά και αγάπη και με μεγαλύτερη πνευματική και τεχνολογική πρόοδο.
Παιδιά μου,

Εύχομαι τα μάτια σας να πλημμυρίσουν δάκρυα χαράς και ευτυχίας καθώς θα επιτυγχάνετε τους στόχους σας.

Σας δίνω το χέρι της καρδιάς μου και σας εύχομαι Καλή Επιτυχία στην όμορφη προσπάθειά σας.

 Μετά πατρικών ευχών και αγάπης
Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ
† Ο ΘΗΒΩΝ ΚΑΙ ΛΕΒΑΔΕΙΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Έξω από την Λιβαδειά η φωτιά στην Βοιωτία. Eκκενώθηκε το γηροκομείο.

ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΤΟΠΩΝΥΜΙΑ ΤΗΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

Kαθαρές και απαγορευμένες παραλίες στην περιοχή μας από το ΠΑΚΟΕ

Δρομολόγια τοπικής συγκοινωνίας