Γεράσιμος Μαρκέτος Υποψήφιος Τοπικός Σύμβουλος Οινοφύτων Δήμου Τανάγρας



Φίλοι μου

Μετά από ενάμισι χρόνο γνωριμίας μας από το blog http://prigipato-dilesi.blogspot.gr/ όπου όλο αυτό τον καιρό συζητούσαμε μαζί τα προβλήματα της περιοχής μας αναλύοντας τα και ανταλλάζοντας ιδέες και προτάσεις ώστε να κάνουμε την καθημερινότητα τα μας πιο εύκολη για όλους, πηρά την απόφαση να προσπαθήσω να βοηθήσω όσο μπορώ τον τόπο μας βάζοντας υποψηφιότητα στο τοπικό συμβούλιο.

Από τη θέση αυτή μαζί με τη βοήθεια σας, μπορούμε να εξωραΐσουμε την ευρύτερη περιοχή μας.

Εδώ και ενάμισι χρόνο μέσο του blog ενημερώνω , σχολιάζω , κατακρίνω , καταγγέλλω τη δημοτική αρχή για τα έργα που δεν έγιναν, αλλά την επικροτώ κιόλας (δημοτική αρχή) για τα έργα που έχει κάνει ή που έχει ψηφίσει να γίνουν.
Έτσι λοιπόν νομίζω ότι ωρίμασε η ιδέα να ασχοληθώ και να παλέψω από μέσα, βοηθώντας και ενημερώνοντας για την καλύτερη παροχή των υπηρεσιών του δήμου μας σε τοπικό επίπεδο, προσπαθώντας να απλουστεύσουμε την καθημερινότητα μας και να αναβαθμίσουμε τις κοινωνικές υπηρεσίες του δήμου μας με πρωτεύων στόχο τον Άνθρωπο.

Τα προβλήματα της καθημερινότητας μας είναι πολλά και καίρια, όμως δεσμεύομαι ότι θα προσπαθήσουμε μαζί να τα απλοποιήσουμε και να τα επιλύσουμε.

Μέχρι την τελευταία στιγμή ήθελα να είμαι ανεξάρτητος και να έχω τους υποψηφίους απέναντι μου για να τους κρίνω με τη στάση που θα έχουν μετά τις εκλογές ανεξαρτήτως αποτελέσματος, αλλά δεν είμαι εγώ αυτός που θα κρίνει.
Για αυτό επέλεξα να είμαι διπλά τους διότι είναι τιμή για κάθε υποψήφιο να εκτίθεται στον κόσμο και δεν προτιμά την ασφαλή κριτική του καναπέ και του καφενείου.

Επίσης θέλω να δω από κοντά τους διαφόρους υποψηφίους που διατυμπανίζουν την αγάπη τους για την περιοχή μας και εμφανίζονται στην καθημερινότητα μας μόνο στις εκλογές , που θα είναι μετά τις εκλογές , τι θα λένε και αν θα περπατάνε στο δρόμο μαζί μας.

Η επιλογή μου είναι, να συμπορευτώ με τη δυνατή ομάδα του Δηλεσιου που αποτελείτε από ανθρώπους που μένουν στην περιοχή , κινούνται σε αυτήν και γνωρίζουν πολύ καλά τα προβλήματα της. Έχουν προσφέρει ο καθένας με τον τρόπο του, πολλά στην περιοχή και μετά τις εκλογές όλοι θα εξακολουθήσουν να υπάρχουν σε αυτή και να παλεύουν για το καλό του τόπου μας.


Με εκτίμηση

Γεράσιμος Μαρκέτος


Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Οι Ταναγραίες κόρες (Tanagra figurine)

ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΤΟΠΩΝΥΜΙΑ ΤΗΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

Δρομολόγια τοπικής συγκοινωνίας

Το 'Εθιμο της Φωτιάς & Κούλουμα στον Ωρωπό