Ανακοίνωση από τον ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ "Ο ΔΗΜΟΣ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ" με θέμα την εγκατάλειψη του Δηλεσίου

Διανέμεται σε ολόκληρο το Δήλεσι ανακοίνωση από τον ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ "Ο ΔΗΜΟΣ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ" με θέμα την εγκατάλειψη του Δηλεσίου από τη Δημοτική Αρχή και τα παρακλάδια της.
Η αποδοχή της από τους Δηλεσιώτες ξεπέρασε κάθε προσδοκία και μας δίνει
δύναμη να προχωρήσουμε ακόμα πιο δυνατά σε διεκδικήσεις για ολόκληρο το
Δήμο Τανάγρας.



Η ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗ ΤΟΥ ΔΗΛΕΣΙΟΥ (ΔΗΛΙΟΥ)

Τι φταίει και χρόνο με το χρόνο το Δήλεσι διαρκώς υποβαθμίζεται;

Η Δημοτική Αρχή μας λέει πως για όλα φταίει το Κράτος.
Εμείς λέμε πως κατά κύριο λόγο ευθύνεται η ίδια. Χωρίς Σχέδιο Πόλεως, με πρωτόγονο οδικό δίκτυο, χωρίς Γυμνάσιο και Λύκειο, με ένα νοικιασμένο βιοτεχνικό κτίριο και κοντέϊνερ για Δημοτικό Σχολείο, με τον Κοκκινόβραχο και ολόκληρη την παραλία να ρημάζουν, χωρίς πλατείες, με τους δύο ναυτικούς ομίλους Δηλεσίου και Αγριλέζας να αγωνίζονται χωρίς οικονομική στήριξη, με τους πολιτιστικούς συλλόγους αφημένους στην τύχη τους, χωρίς μέριμνα για τα αδέσποτα ζώα και με μοναδικό έργο τα τελευταία 20 χρόνια ένα στενό πεζοδρόμιο και μάλιστα μόνο από τη μία πλευρά σε μικρό τμήμα της οδού Σχηματαρίου, με τα αυτοκίνητά να σπάνε στις λακούβες, με το Δήλεσι να πλημμυρίζει σε κάθε δυνατή βροχή ...
Σε αυτό το Δήλεσι περιμένουμε να έρθουν οι κάτοικοι της Αθήνας;
Η μικρή απόσταση από την Πρωτεύουσα και η εύκολη προσέγγισή του με τον προαστιακό σιδηρόδρομο ή την εθνική οδό, το καθιστούν ιδανικό τόπο για μόνιμη κατοικία, εργασία και αναψυχή.
Όμως καμιά αναπτυξιακή πρωτοβουλία δεν ξεκίνησε από τις Δημοτικές Αρχές, για να αξιοποιηθούν τόσο η φυσική ομορφιά, όσο και η πλεονεκτική γεωγραφική του θέση.
Καμία πρωτοβουλία για την αξιοποίηση του ΕΣΠΑ και στον τομέα της απασχόλησης. Ενώ υπάρχουν δυνατότητες για την ανάπτυξη Κοινωνικών Συνεταιριστικών Επιχειρήσεων στο Δήμο μας για να δημιουργηθούν θέσεις εργασίας, η Δημοτική Αρχή συμπεριφέρεται με αδιαφορία και δεν εκμεταλεύεται τις ευκαιρίες.
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ: Να αυξάνεται η ανεργία στο Δήμο μας και τα κονδύλια από τα Ευρωπαϊκά Προγράμματα να καταλήγουν σε Δήμους με προοδευτική διάθεση όπως αυτός της Ανάβρας στη Μαγνησία.

Με διαρκή προσπάθεια,
με την αξιοποίηση των ανεκμετάλλευτων μέχρι τώρα προγραμμάτων του ΕΣΠΑ,
με την πλήρη αξιοποίηση των δυνατοτήτων του προσωπικού και των μέσων που διαθέτει ο Δήμος, μπορούμε να τον οδηγήσουμε στην αειφόρο ανάπτυξη προς όφελος όλων των δημοτών.

Εμείς τολμούμε! Εσείς;

ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΣΤΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΜΑΣ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ!

«Ο ΔΗΜΟΣ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ»

ΛΑΖΑΡΟΣ ΜΑΥΡΑΚΗΣ

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Οι Ταναγραίες κόρες (Tanagra figurine)

ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΤΟΠΩΝΥΜΙΑ ΤΗΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

Δρομολόγια τοπικής συγκοινωνίας

Το 'Εθιμο της Φωτιάς & Κούλουμα στον Ωρωπό