Επίσκεψη του υποψηφίου περιφερειάρχη Κ.Μπακογιάννη στο Ναυτικό Όμιλο Δηλεσίου



Στη Βοιωτία περιόδευσε την Τετάρτη 23 Απριλίου ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Κώστας Μπακογιάννης, και επισκέφτηκε το Δήμο Τανάγρας .

Στη συνάντηση με το Δήμαρχο και τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Τανάγρας ετέθησαν επί τάπητος μια σειρά σοβαρά  περιβαλλοντικά θέματα, όπως ο Ασωπός, που έχουν προκληθεί λόγω της μεγάλης παρουσίας και μερικές φορές προβληματικής λειτουργίας παραγωγικών μονάδων στην περιοχή. Ειδικότερα, διατυπώθηκαν παράπονα και για σημαντικές ελλείψεις προσωπικού στο γραφείο Περιβάλλοντος. Επίσης, συζητήθηκε η κυκλοφοριακή επιβάρυνση, που υφίστανται πολλά χωριά του Δήμου από τα μεγάλα οχήματα, που παρακάμπτουν με αυτό τον τρόπο τα διόδια. 
Ο κ. Μπακογιάννης όχι μόνο υπερκέρασε το αίτημα για ενίσχυση του γραφείου Περιβάλλοντος αλλά υπογράμμισε ότι η προστασία του περιβάλλοντος είναι από τις βασικότερες παραμέτρους του προγράμματος του. Όπως είπε,  για τον ίδιο και το Συνδυασμό του ανάμεσα στην προστασία του περιβάλλοντος και την ανάπτυξη δεν υπάρχει το διαζευκτικό ή. «Ανάπτυξη και προστασία του περιβάλλοντος. Για μας αυτοί δεν είναι δύο αντιτιθέμενοι αλλά συμπληρωματικοί στόχοι» τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Μπακογιάννης.
Η επίσκεψη στη Βοιωτία συνεχίστηκε  με συνάντηση και συζήτηση στο Ναυτικό Όμιλο στο Δήλεσι με τους εκπροσώπους του προεδρείου του ομίλου τους κ.κ. Μ.Μαριδάκη , Δ.Χαμαιδή και Σ.Τσαντέ και το γραμματέα του Εμπορικού Συλλόγου Δηλεσίου κ.Χ.Ηλία όπου συζητήθηκαν διάφορα προβλήματα της περιοχής και ο κ. Μπακογιάννης δεσμεύτηκε να είναι κοντά μας.
Κατόπιν απήλαυσαν τους λαχταριστούς μεζέδες στο εστιατόριο ΙΠΠΟΚΑΜΠΟΣ που βρίσκεται στις εγκαταστάσεις του ομίλου.

Μαζί με τον κο Μπακογιάννη παραβρέθηκαν η αντιπεριφερειαρχης κα Φ.Παπαθωμά και οι υποψήφιοι περιφερικοί σύμβουλοι κ.κ. Κ.Μπακομήτρος , Γ.Ψυχογιός και Χ.Χρίστου .







Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΤΟΠΩΝΥΜΙΑ ΤΗΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

Οι Ταναγραίες κόρες (Tanagra figurine)

ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ Η ΙΩΑΝΝΑ ΤΖΑΒΕΛΑ ΤΟΥ ΕΡΜΗ ΣΧΗΜΑΤΑΡΙΟΥ

Δρομολόγια τοπικής συγκοινωνίας