ΠΕΝΥ ΛΕΒΑΝΤΗ-ΚΑΤΣΙΜΠΡΑ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΤΑΝΑΓΡΑΣ “ΤΑΝΑΓΡΑ ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΣ ΔΗΜΟΣ”



Η ομορφιά ...στην πολιτική! 

Αγαπητοί φίλοι,

ονομάζομαι Πένυ Λεβαντή- Κατσίμπρα και είμαι μόνιμος κάτοικος Δηλεσίου για περισσότερα από 20 χρόνια. Είμαι παντρεμένη με τον επιχειρηματία Γιώργο Κατσίμπρα και έχουμε δύο κόρες την Γωγώ και την Όλγα. Κατοικώ σε ένα τόπο που αγαπώ και θέλω να έχω ενεργή παρουσία στο μέλλον του. Για να γίνει αυτό προσπάθησα να δω το μέλλον μέσα από τα μάτια “του αύριο” και εκεί είδα πως μπορώ να είμαι χρήσιμη μέσα από την ενεργό δράση μου συμβάλλοντας στην πραγματοποίηση των ονείρων όλων μας! Όλων όσων επιιθυμούν να δουν το δήμο Τανάγρας, τόπο συνεχούς δημιουργίας, ανάπτυξης και εξέλιξης! Οι επιθυμίες όλων μας είναι κοινές και μόνο μέσα από την συμπόρευση μπορούμε να τα καταφέρουμε. Αρκεί να δούμε όλοι μαζί αυτό που θέλουμε.
Και πιστεύω πως όλοι θέλουμε να βλέπουμε τα παιδιά μας να μεγαλώνουν σ΄ ένα περιβάλλον ασφαλές, που το αγαπούν και θέλουν να μείνουν ώστε να δραστηριοποιηθούν μελλοντικά βρίσκοντας ευκαιρίες εξέλιξης, να βλέπουμε τα παιδιά μας να είναι χαρούμενα, γεμάτα διάθεση για ζωή και ευκαιρίες επαγγελματικής αποκατάστασης, να νοιώθουν πως υπάρχει υποστήριξη, γνώση, εμπειρία και ενίσχυση στα πρώτα τους βήματα και πολλές δυνατότητες αξιοποίησης των ταλέντων τους, να ζουν σ’ έναν τόπο καθαρό, όμορφο, καλαίσθητο, που εξασφαλίζει την υγιεινή τους διαβίωση, να βρίσκουν λόγους να μείνουν στον τόπο τους και να τον υποστηρίζουν.
Αν πιστεύεις πως μπορούμε να τα καταφέρουμε ήρθε η στιγμή της απόφασης.
Η παρουσία μου στα κοινά είναι μία πορεία προσφοράς, όλα αυτά τα χρόνια που μου έδωσε το κίνητρο να θέλω να προσφέρω ακόμη περισσότερο, ώστε να δημιουργήσουμε έναν τρόπο ζωής που απευθύνεται στη γενιά που μεγαλώνει και απαιτεί αναγκαίες υποδομές, ανάλογες του μέλλοντος που ονειρεύεται.
Αποτελεί λοιπόν η πορεία αυτή μία συνέχεια των δραστηριοτήτων μου με γνώμονα την ομορφιά και την προσφορά στο κοινωνικό σύνολο, ώστε να έχω πλέον τη δυνατότητα μέσα από την πρόταση του υποψήφιου δήμαρχου Τανάγρας κ. Ευάγγελου Γεωργίου, να προσφέρω ως σύμβουλος, κυρίως σε θέματα οικογένειας, εκπαίδευσης, πολιτισμού αλλά και όπου απαιτείται ανάγκη για προσφορά στον άνθρωπο.
Σπούδασα Οικονομία και διοίκηση επιχειρήσεων στο τμήμα λογιστικής, μουσική (πιάνο, θεωρία, σολφεζ) και έχω εργαστεί σε επιχειρήσεις, από όπου απέκτησα τη γνώση που απαιτείται, ώστε να δημιουργήσω ως ελεύθερος επαγγελματίας δράσεις στο χώρο της υγείας και ομορφιάς. Η πορεία μου με συνεχείς βραβεύσεις με έφεραν επαγγελματικά στο Star Club (υψηλές πωλήσεις) και το Leadership έχοντας πλέον τη δική μου ομάδα .
Παράλληλα για πολλά χρόνια ασχολούμαι με τα κοινά, συμμετέχοντας σε συλλόγους γονέων και κηδεμόνων, ανεβάζοντας θεατρικές παραστάσεις, διοργανώνοντας χορωδίες, εκθέσεις, bazaars, σεμινάρια και συναυλίες μουσικής.
Η απόφασή μου για τη συμμετοχή μου στις δημοτικές εκλογές του 2014 πιστεύω να μου δώσει το εισητήριο εισόδου σε μία κοινωνία προσφοράς δίνοντας τον καλυτερό μου εαυτό για ένα καλύτερο μέλλον που αξίζει να έχουμε και να ζούμε με τα παιδιά μας .

Με εκτίμηση,
Πένυ Λεβαντή – Κατσίμπρα



https://www.facebook.com/peny.levanti/info

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΤΟΠΩΝΥΜΙΑ ΤΗΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

Οι Ταναγραίες κόρες (Tanagra figurine)

ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ Η ΙΩΑΝΝΑ ΤΖΑΒΕΛΑ ΤΟΥ ΕΡΜΗ ΣΧΗΜΑΤΑΡΙΟΥ

Δρομολόγια τοπικής συγκοινωνίας