Σάκης Τσιανάκας υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος δήμου Ταναγρας με τον συνδυασμό ΕΜΕΙΣ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ και Υποψηφιο Δήμαρχο Περγαλια ΒασίληΑγαπητοι φιλοι/ες.
Ονομάζομαι Τσιανακας Αθανάσιος είμαι γεννηθεις το 1980,δραστηριοποιούμαι επαγγελματικά στο Δηλεσι.θα ηθελα να σας κάνω γνωστό πως πήρα την απόφαση να συμμετεχω στις εκλογες ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος δήμου Ταναγρας με τον συνδυασμό ΕΜΕΙΣ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ και Υποψηφιο Δήμαρχο Περγαλια Βασίλη.
Στην μέχρι τώρα πορεία της ζωής μου έχω ασχοληθεί και ήμουν ενεργό μέλος της κοινωνίας ως εκλεγμένο μέλος της ΓΣΕΕ,του εργατικόυ κεντρου αθηνών καθως και ιδρυτικό μέλος πολιτιστικου συλλόγου .
Εχω υπηρετησει την τοπική αυτοδιοικηση ως συμβουλος Δημοτικης Κοινοτητας Οινοφυτων.
Το συνθημα που με ακολουθεί στην ζωή μου ειναι το πως για όσους δεν καταφέρω να πείσω με τα λεγομενά μου θα ήθελα να τους πω το εξής...

Σημασία για εμένα έχει το ταξίδι και οχι ο προορισμός και το δικό μου ταξίδι θα το κάνω με όρεξη για προσφορά πρός όλους τους συντοπίτες μου.


Με εκτίμηση
Τσιανακας αθανασιος
(Κ)6948572284
(Σ)2262036550
(e)tsianakas.sakis@hotmail.com
facebook tsianakas sakis

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – ΘΕΜΑ: «Ένταξη του έργου με τίτλο «Αναβάθμιση υποδομών ύδρευσης σε τμήματα των Δ.Ε. Σχηματαρίου και Οινοφύτων» στο Πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ Ι»

ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΤΟΠΩΝΥΜΙΑ ΤΗΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

Kαθαρές και απαγορευμένες παραλίες στην περιοχή μας από το ΠΑΚΟΕ

Οι Ταναγραίες κόρες (Tanagra figurine)