Συνελήφθη 52χρονος υπήκοος Ρουμανίας για ζωοκλοπές στα Σκούρτα




Στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας που διενεργήθηκε από το Τμήμα Ασφαλείας Θηβών, προέκυψε ότι ο συλληφθείς είχε διαπράξει, το τελευταίο δεκαήμερο, τρεις (3) ζωοκλοπές από στάβλους και ποιμνιοστάσια στην ανωτέρω περιοχή

Συνελήφθη στις (17-04-2014) το μεσημέρι στα Σκούρτα Βοιωτίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών, ένας 52χρονος υπήκοος Ρουμανίας, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για διάπραξη ζωοκλοπών.

Ειδικότερα, προχθές το απόγευμα καταγγέλθηκε στο Τμήμα Ασφαλείας Θηβών, από 46χρονο ημεδαπό, η κλοπή δέκα (10) αιγοπροβάτων από στάβλο ιδιοκτησίας του, στα Σκούρτα Βοιωτίας.

Στο πλαίσιο της ενδελεχούς αστυνομικής έρευνας, σε συνδυασμό με την κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, ταυτοποιήθηκε ως δράστης της ανωτέρω κλοπής ο 52χρονος αλλοδαπός, ο οποίος εντοπίστηκε και συνελήφθη χθες το μεσημέρι.

Από την πρόοδο της έρευνας, προέκυψε ο συλληφθείς είχε διαπράξει, το τελευταίο δεκαήμερο, ακόμη δύο ζωοκλοπές στην ανωτέρω περιοχή και συγκεκριμένα:

  • Είχε αφαιρέσει επιπλέον δεκαπέντε (15) αιγοπρόβατα από τον στάβλο του 46χρονου.
  • Είχε αφαιρέσει δύο (2) αιγοπρόβατα από ποιμνιοστάσιο, ιδιοκτησίας 63χρονης ημεδαπής.

Την έρευνα και το προανακριτικό έργο ενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Θηβών, ενώ ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θηβών και παραπέμφθηκε για να απολογηθεί ενώπιον του κ. Ανακριτή Θηβών.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Οι Ταναγραίες κόρες (Tanagra figurine)

ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΤΟΠΩΝΥΜΙΑ ΤΗΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

Δρομολόγια τοπικής συγκοινωνίας

Το 'Εθιμο της Φωτιάς & Κούλουμα στον Ωρωπό