Συνελήφθη 35χρονος Roma μετά από κλοπή Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητου, το οποίο ήταν έμφορτο με μία σκαπτική από περιοχή της ΧαλκίδαςΟ εντοπισμός του ανωτέρω κλεμμένου οχήματος και η σύλληψή του 35χρονου πραγματοποιήθηκαν στα Σκούρτα Βοιωτίας και είναι αποτέλεσμα άμεσων και εκτεταμένων αστυνομικών ερευνών

Συνελήφθη, σήμερα (03-04-2014) πρώτες πρωινές ώρες στα Σκούρτα Βοιωτίας, από αστυνομικούς της Β’ Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) της Αστυνομικής Διεύθυνσης Βοιωτίας, ένας 35χρονος ημεδαπός Roma , κατηγορούμενος για κλοπή και κλοπή τροχοφόρου.

Ειδικότερα χθες αργά το βράδυ, ο 35χρονος αφαίρεσε ένα Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας 64χρονου ημεδαπού, από περιοχή της Χαλκίδας, στην καρότσα του οποίου ήταν φορτωμένη μία μεγάλη σιδερένια σκαπτική μηχανή, βάρους (200) περίπου κιλών και διέφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση.

Για το περιστατικό ενημερώθηκε το Κέντρο Άμεσης Δράσης της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ευβοίας, από τον ιδιοκτήτη του οχήματος και άμεσα διενεργήθηκαν εκτεταμένες αναζητήσεις, σε συνεργασία με αστυνομικές δυνάμεις όμορων Νομών, με αποτέλεσμα τον εντοπισμό του κλεμμένου Ι.Χ.Φ. αυτοκινήτου από αστυνομικούς της Β’ Ο.Π.Κ.Ε. στα Σκούρτα Βοιωτίας και την σύλληψη του 35χρονου δράστη.

Το ανωτέρω όχημα και η σκαπτική μηχανή κατασχέθηκαν και θα αποδοθούν στο νόμιμο κάτοχό τους.

Ενεργείται προανάκριση από το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΤΟΠΩΝΥΜΙΑ ΤΗΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

Οι Ταναγραίες κόρες (Tanagra figurine)

Δρομολόγια τοπικής συγκοινωνίας

Η λίστα της ντροπής!! Δείτε αναλυτικά τους μισθούς που έδινε η ΕΡΤ!!!