Πανελλήνια πρωτιά στον 43ο διεθνή διαγωνισμό έκθεσης των ΕΛΤΑ για το μαθητή του γυμνασίου Οινοφύτων Αγγέλο Μακρή




Η έκθεση του Άγγελου  Μακρή μαθητή της Γ’ Τάξης με θέμα “Πως η μουσική μπορεί να αγγίξει  ζωές” κρίθηκε ως η καλύτερη από τις 178 Eλληνικές συμμετοχές και θα διαβιβαστεί στο διεθνές γραφείο της Π.Τ.Ε μέσω των ΕΛ.ΤΑ, όπου θα γίνει η τελική κρίση των εκθέσεων των μαθητών από όλες τις χώρες.
Για να δείτε το γράμμα του Άγγελου πατήστε…εδώ (http://gymoinof.files.wordpress.com/2014/03/cebccebfcf85cf83ceb9cebaceae.pdf)
Άγγελε μας έκανες όλους υπερήφανους.  Αποτελείς για τους συμμαθητές σου παράδειγμα πρός μίμηση.  Σε  μας τους δασκάλους σου, μας δίνεις δύναμη  να συνεχίσουμε το παιδαγωγικό μας έργο.
Το σύνολο της μαθητικής κοινότητας , γονείς – μαθητές – καθηγητές   εκφράζουν τα συγχαρητήριά τους για την επιτυχία σου  και σου εύχονται καλή επιτυχία στην τελική φάση του διαγωνισμού και κάθε πρόοδο.
Δείτε την συγχαρητήρια επιστολή του Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Βοιωτίας και την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων από το Υπουργείο Παιδείας πατώντας πάνω στις παρακάτω φωτογραφίες.




http://gymoinof.wordpress.com/2014/03/29/%CF%80%CE%B1%CE%BD%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%B1-%CF%80%CF%81%CF%89%CF%84%CE%B9%CE%B1-%CF%83%CF%84%CE%BF%CE%BD-43%CE%BF-%CE%B4%CE%B9%CE%B5%CE%B8%CE%BD%CE%B7-%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CE%B3%CF%89/



Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Οι Ταναγραίες κόρες (Tanagra figurine)

ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΤΟΠΩΝΥΜΙΑ ΤΗΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

Δρομολόγια τοπικής συγκοινωνίας

Το 'Εθιμο της Φωτιάς & Κούλουμα στον Ωρωπό