Μια πρόταση για το Δήλεσι



Μια πρόταση για το Δήλεσι

Μια και πλησιάζουν οι δημοτικές εκλογές.

Μια και δεν υπάρχουν πλέον κόμματα και κομματικές γραμμές.

Μια και είναι ντροπή να υποστηρίζει και να λέει κάποιος ότι ανήκει σε ένα κόμμα.

Η πρόταση μου είναι όλοι μαζί οι υποψήφιοι για το δήμο μας που μένουν η δραστηριοποιούνται στο Δήλεσι να κάτσουν όλοι μαζί σε ένα τραπέζι και να συζητήσουν για τον τρόπο που μπορούν όλοι μαζί να βοηθήσουν το Δήλεσι και να κατέβουν όλοι μαζί σε ένα δυνατό ψηφοδέλτιο.

Πλέον το Δήλεσι έχει τους περισσότερους κατοίκους από όλες τις περιοχές του δήμου Τανάγρας  και είναι σίγουρο ότι ένας συνδυασμός από το Δήλεσι  θα κερδίσει άνετα τη δημαρχεία.

Ζούμε στον δεύτερο πιο τουριστικό προορισμό του νομού και είμαστε εντελώς εγκαταλελειμμένοι από τους αιρετούς του τόπου μας , που σίγουρα δεν θα έχουν πατήσει ποτέ το πόδι τους στην περιοχή μας μιας και κυκλοφορούν σίγουρα με ελικόπτερα και δεν έχουν οδηγήσει , η περπατήσει τους δρόμους και την πλατεία μας.

Γιατί είναι ντροπή να λέει κάποιος ότι ασχολείται με τα κοινά του δήμου και να πέφτει καθημερινά στη γαμημένη λακκούβα  ( ακριβώς στην πλατεία που έχει καθίσει η σχάρα για τα όμβρια ) που επί δυο χρόνια  δεν έχει κάνει κάτι για να μην σπάσουμε τα αυτοκίνητα μας η με την στραβοτιμονιά για να την αποφύγουμε να χτυπήσουμε κάποιον.

Γιατί είναι ντροπή κάθε μέρα να αιμορραγούμε από τις συνεχιζόμενες ληστείες με την παντελή απουσία της αστυνομίας ( κάθε Παρασκευή και Σάββατο βεβαία ξέρουν να κάνουν μπλόκα ).

Γιατί είναι ντροπή σε κάθε βροχή να πλημυρίζουν οι κεντρικοί μας δρόμοι.

Γιατί είναι ντροπή να είναι γεμάτοι λακκούβες όλοι οι δρόμοι μας.

Γιατί είναι ντροπή να έχουν ασφαλτοστρωθεί δρόμοι χωρίς μόνιμους κατοίκους.

Γιατί είναι ντροπή να έχει εγκαταλειφτεί η Πλακά , ο Κοκκινοβραχος και όλες οι παιδικές χαρές μας.

Γιατί είναι ντροπή ο παραλιακός πεζοδρόμος από το ναυτικό όμιλο μέχρι την πλακά να έχει υποστεί μεγάλες ζημίες σε πολλά τμήματα του με αποτέλεσμα οι πεζοί να μην μπορούν να τον περπατήσουν με ασφάλεια.

Γιατί είναι ντροπή το νηπιαγωγείο να είναι σε ένα ακατάλληλο κτήριο διπλά από ένα βενζινάδικο.

Γιατί είναι ντροπή το δημοτικό σχολεία να στεγάζεται σε κοντέινερ ενώ έχει αγοραστεί οικόπεδο και έχει εγκριθεί το κονδύλι και την κατασκευή του νέου σχολείου.

Γιατί είναι ντροπή να παίρνουν  στο δημοτικό συμβούλιο αποφάσεις που αφορούν μόνο τις τσέπες τους.

Γιατί …  γιατί … γιατί …

Πρέπει ακόμα όλοι που μένουμε στο Δήλεσι να φέρουμε τα εκλογικά μας δικαιώματα εδώ που μένουμε και μεγαλώνουμε τα παιδιά μας.

Πρέπει οι υποψήφιοι , που έχω ακούσει χωρίς να ξέρω σίγουρα ότι είναι αρκετοί και για δήμαρχοι και για σύμβουλοι  που μένουν η δραστηριοποιούνται στο Δήλεσι  χωρίς μικροπολιτικές και έχθρες να κατέβουν όλοι μαζί σε ένα ψηφοδέλτιο που θα έχει σαν κοινό σκοπό να αναλάβει τη σωτήρια του τόπου μας.


Μας έχουν ξεχάσει και πρέπει να ενωθούμε για να τους αντιμετωπίσουμε και να τους κερδίσουμε .


Γεράσιμος

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΤΟΠΩΝΥΜΙΑ ΤΗΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

Οι Ταναγραίες κόρες (Tanagra figurine)

ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ Η ΙΩΑΝΝΑ ΤΖΑΒΕΛΑ ΤΟΥ ΕΡΜΗ ΣΧΗΜΑΤΑΡΙΟΥ

Δρομολόγια τοπικής συγκοινωνίας