Συνελήφθησαν τρεις Αλβανοί για κλοπή καλωδίων ηλεκτροδότησης και συσκευασιών με δείγματα αρωμάτων, από εταιρεία φαρμάκων και καλλυντικών στην περιοχή των Οινοφύτων



Το ανωτέρω κλοπιμαία αποδόθηκαν σε νόμιμο εκπρόσωπο της εταιρείας, ενώ επιπλέον κατασχέθηκαν (2) Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα των δραστών, (2) κόφτες καλωδίων, (4) κινητά τηλέφωνα κ.α.

Συνελήφθησαν, χθες (12-02-2014) το μεσημέρι, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σχηματαρίου, τρεις (3) υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας 38, 32 και 27 ετών αντίστοιχα, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή από εταιρεία φαρμάκων και καλλυντικών, που βρίσκεται σε αδράνεια, στην περιοχή των Οινοφύτων Βοιωτίας.

Ειδικότερα αστυνομικοί της Γ’ Ο.Π.Κ.Ε. Βοιωτίας, στο πλαίσιο διενεργούμενων περιπολιών και ελέγχων για την πρόληψη και καταστολή της εγκληματικότητας, εντόπισαν και προσήγαγαν τους ανωτέρω αλλοδαπούς στο Αστυνομικό Τμήμα Σχηματαρίου.

Στο πλαίσιο μεθοδικής αστυνομικής έρευνας, προέκυψε ότι οι τρεις δράστες βραδινές ώρες της 11-12/02/2014, είχαν προβεί στην κοπή και αφαίρεση καλωδίων ηλεκτροδότησης, μήκους (500) μέτρων και αξίας (2.500) ευρώ, καθώς και δεκαπέντε (15) συσκευασιών με δείγματα αρωμάτων, από τις εγκαταστάσεις της εταιρείας.

Τα ανωτέρω κλοπιμαία αποδόθηκαν σε νόμιμο εκπρόσωπο της εταιρείας, ενώ κατά τη διάρκεια των ερευνών κατασχέθηκαν:

  • δύο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα, ιδιοκτησίας του 32χρονου και του 38χρονου,
  • δύο κόφτες καλωδίων και μία συσκευασία με tare – ups ,
  • δύο φορητοί ασύρματοι πομποδέκτες και
  • τέσσερα κινητά τηλέφωνα.

Την έρευνα και το προανακριτικό έργο διενήργησε το Αστυνομικό Τμήμα Σχηματαρίου, ενώ οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θηβών.


Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Οι Ταναγραίες κόρες (Tanagra figurine)

ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΤΟΠΩΝΥΜΙΑ ΤΗΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

Δρομολόγια τοπικής συγκοινωνίας

Το 'Εθιμο της Φωτιάς & Κούλουμα στον Ωρωπό