Οδηγός σχολικού λεωφορείου στη Χακίδα παράτησε έναν 6χρονο στην ερημιά - Περιπλανιόταν μόνος του για ώρα




Σοκ έχει προκαλέσει στην κοινή γνώμη η είδηση ότι ένας οδηγός σχολικού λεωφορείου στην Εύβοια παράτησε σε ερημικό σημείο ένα 6χρονο αγοράκι. Σύμφωνα με την καταγγελία της μητέρας, ο μικρός, ο οποίος πάσχει από διαταραχή ελλειμματικής προσοχής, χάθηκε και περιπλανιόταν μόνος του και φοβισμένος για αρκετή ώρα.

Οπως αναφέρει το eviazoom, όλα συνέβησαν όταν ο οδηγός του σχολικού λεωφορείου (του δημοσίου) επέστρεφε τους μαθητές στα σπίτια τους. Κατά τη διάρκεια της διαδρομής υποχρέωσε τον 6χρονο να κατέβει σε ερημικό σημείο, αρκετή απόσταση από το σπίτι του, με αποτέλεσμα ο 6χρονος να χαθεί.

Το μικρό αγοράκι εντοπίστηκε τελικά από μία οικογενειακή φίλη που περνούσε τυχαία από το σημείο και τον μετέφερε με ασφάλεια στο σπίτι του. Η μητέρα μόλις ενημερώθηκε επικοινώνησε αρχικά με τον οδηγό και στην συνέχεια πήγε στο αστυνομικό τμήμα για να υποβάλλει μήνυση εναντίον του.

Ο 35χρονος ισχυρίστηκε ότι βιαζόταν και γι' αυτό άφησε τον 6χρονο νωρίτερα. Ωστόσο, βρίσκεται αντιμέτωπος με τη Δικαιοσύνη, καθώς σε βάρος του εκκρεμούν κατηγορίες για εγκατάλειψη και έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο, χωρίς ωστόσο να συλληφθεί στα όρια του αυτοφώρου.




iefimerida

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΤΟΠΩΝΥΜΙΑ ΤΗΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

Οι Ταναγραίες κόρες (Tanagra figurine)

ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ Η ΙΩΑΝΝΑ ΤΖΑΒΕΛΑ ΤΟΥ ΕΡΜΗ ΣΧΗΜΑΤΑΡΙΟΥ

Δρομολόγια τοπικής συγκοινωνίας