Ένοπλη ληστεία σε κατάστημα super - market στα Οινόφυτα
Σε εξέλιξη ευρείες αστυνομικές έρευνες για τον εντοπισμό και την σύλληψη τριών (3) δραστών ένοπλης ληστείας, σε κατάστημα super market στα Οινόφυτα Βοιωτίας

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των Αστυνομικών Αρχών για τον εντοπισμό και τη σύλληψη τριών (3) αγνώστων δραστών, οι οποίοι χθες (11-01-2014) το μεσημέρι αφαίρεσαν, με την απειλή όπλων, χρηματικό ποσό από κατάστημα super - market στα Οινόφυτα Βοιωτίας.

Ειδικότερα χθες περίπου στις 13:35΄ το μεσημέρι, οι τρεις δράστες, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους με κουκούλες, εισήλθαν στο ανωτέρω κατάστημα και με την απειλή όπλων (πιθανώς πιστολιών), αφαίρεσαν από τα ταμεία το χρηματικό ποσό των (1.300) ευρώ. Ακολούθως επιβιβάστηκαν σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

Άμεσα κινητοποιήθηκαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις και συγκροτήθηκαν συνεργεία ελέγχων σε κομβικά σημεία και πιθανούς δρόμους διαφυγής.

Στο πλαίσιο των ευρείας κλίμακας ερευνών, εντοπίστηκε λίγη ώρα αργότερα το όχημα διαφυγής των δραστών, εγκαταλελειμμένο και ολοσχερώς καμένο, σε περιοχή του Αυλώνα Αττικής.

Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε, ότι το ανωτέρω Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο ανήκει σε ημεδαπή και είχε δηλωθεί η κλοπή του την 10-01-2014, στο Τμήμα Ασφαλείας Νέας Ιωνίας Αττικής.

Για την υπόθεση διενεργείται προανάκριση από το Τμήμα Ασφαλείας Λιβαδειάς, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό και την σύλληψη των δραστών.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Έξω από την Λιβαδειά η φωτιά στην Βοιωτία. Eκκενώθηκε το γηροκομείο.

ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΤΟΠΩΝΥΜΙΑ ΤΗΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

Kαθαρές και απαγορευμένες παραλίες στην περιοχή μας από το ΠΑΚΟΕ

Δρομολόγια τοπικής συγκοινωνίας