Όλη η Εύβοια περιμένει ένα θαύμα για το δίχρονο αγοράκι



Αγώνα για τη ζωή του δίνει ένα αγοράκι από την Χαλκίδα. 
 
Το σπάνιο πρόβλημα υγείας του δίχρονου Κωνσταντίνου-Μάριου από το Μπούρτζι, συγκλονίζει την τοπική κοινωνία. Έκκληση για βοήθεια κάνει η οικογένεια...
 
Ο μόλις 21 μηνών Κωνσταντίνος - Μάριος, εξαιτίας μιας πολύ σπάνιας ασθένειας πρέπει να υποβληθεί σε μεταμόσχευση ήπατος σε νοσοκομείο του Αμβούργου, για την οποία και εκεί οι γιατροί δίνουν ποσοστό επιτυχίας, μόλις 30%. 
 
«Πάσχει από ένα σπάνιο νόσημα, την ατρησία χοληφόρων αγγείων. Δεν υπάρχει μεταμοσχευτικό κέντρο στην Ελλάδα για ζώντα δότη και χρειάζεται άμεσα εγχείριση για να ζήσει. Έχουν πάει Αμβούργο, συμβατός και ζώντας δότης είναι ο πατέρας του» λέει η θεία του Ευαγγελία Λύκου(φωτό).
 
Η Εύβοια έχει ανοίξει μια μεγάλη αγκαλιά για τον Κωνσταντίνο και ανταποκρίνεται στην έκκληση της οικογένειας για χρηματική βοήθεια. Οι γιατροί δίνουν 30% ποσοστό επιτυχίας στη μεταμόσχευση, η οποία πρέπει να γίνει άμεσα…
 
«Είναι 120.000 ευρώ το κόστος. Αρκετό ποσό καλύπτει ο ΕΟΠΠΥ αλλά είναι τεράστια τα έξοδα οικογένειας. Δεν υπάρχουν εισοδήματα τώρα... Έστω και ένα ευρώ από τον καθένα θα βοηθήσει» τονίζει η κα Λύκου ζητώντας τη βοήθειά μας.Τα έξοδα της οικογένειας είναι τεράστια και η βοήθειά σας απαραίτητη.
 
Τραπεζικός Λογαριασμός Τράπεζα Πειραιώς: 5154-032060-558
ΙΒΑΝ: GR 22 0172 1540 0051 5403 2060 558
Δικαιούχοι: ΛΥΚΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ - ΛΥΚΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ




Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΤΟΠΩΝΥΜΙΑ ΤΗΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

Οι Ταναγραίες κόρες (Tanagra figurine)

ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ Η ΙΩΑΝΝΑ ΤΖΑΒΕΛΑ ΤΟΥ ΕΡΜΗ ΣΧΗΜΑΤΑΡΙΟΥ

Δρομολόγια τοπικής συγκοινωνίας