Σε εξέλιξη ευρείες αστυνομικές έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη δύο δραστών, οι οποίοι, με την απειλή όπλων, αφαίρεσαν χρηματικά ποσά από δύο πρατήρια υγρών καυσίμων στη Χαλκίδα



Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των Αστυνομικών Αρχών, για τον εντοπισμό και την σύλληψη δύο (2) αγνώστων δραστών, οι οποίοι χθες (30-12-2013) το πρωί, με την απειλή όπλων, αφαίρεσαν διαδοχικά από δύο πρατήρια υγρών καυσίμων στη Χαλκίδα, χρηματικά ποσά.

Ειδικότερα, χθες περίπου στις 09:40΄ το πρωί στη Χαλκίδα, οι δύο δράστες, επιβαίνοντας σε δίκυκλη μοτοσικλέτα και φορώντας κράνη δικυκλιστή, απείλησαν με πολεμικό τυφέκιο τύπου Kalashnikov και πιστόλι, 38χρονο ημεδαπό, ιδιοκτήτη πρατηρίου υγρών καυσίμων, αναγκάζοντας αυτόν να αποβιβαστεί από Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο (βυτιοφόρο).

Οι δράστες άσκησαν σε βάρος του σωματική βία και στη συνέχεια από παρακείμενο πρατήριο ιδιοκτησίας του, με την απειλή των όπλων, αφαίρεσαν από αλλοδαπή υπάλληλο το χρηματικό ποσό των (200) ευρώ.
Ακολούθως οι ίδιοι δράστες, από πρατήριο υγρών καυσίμων που βρίσκεται επί της εθνικής οδού Χαλκίδας - Λεπούρων, αφαίρεσαν, με την απειλή όπλου από ημεδαπή, το χρηματικό ποσό των (1.500) περίπου ευρώ και διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

Άμεσα κινητοποιήθηκαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις και συγκροτήθηκαν συνεργεία ελέγχων σε κομβικά σημεία και πιθανούς δρόμους διαφυγής, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.
Ο 38χρονος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας, όπου αφού του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες αποχώρησε.

Για την υπόθεση ενεργείται προανάκριση από το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Οι Ταναγραίες κόρες (Tanagra figurine)

ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΤΟΠΩΝΥΜΙΑ ΤΗΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

Δρομολόγια τοπικής συγκοινωνίας

Το 'Εθιμο της Φωτιάς & Κούλουμα στον Ωρωπό