Σύλληψη τεσσάρων ατόμων για κλοπή σε ιχθυοκαλλιέργεια στη ΧαλκίδαΣυνελήφθησαν, πρωινές ώρες σήμερα, στην περιοχή Σκορπιονέρα βόρειου Ευβοϊκού κόλπου, από στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Χαλκίδας καθώς και του Γραφείου Ασφαλείας, τέσσερις άνδρες,  45,  41, 30 και 26 ετών, για κλοπή κατά συναυτουργία.
Συγκεκριμένα, βραδυνές ώρες χθες, σε συντονισμένη επιχείρηση που οργανώθηκε κατόπιν τηλεφωνικής καταγγελίας για απόπειρα κλοπής αλιευμάτων από ιχθυομονάδα της περιοχής, εντοπίστηκαν στον προβλήτα αυτής, οι τέσσερις δράστες, επιβαίνοντες σε ΙΧΕ όχημα, το οποίο ρυμουλκούσε τρέιλερ μετά λευκής λέμβου άνευ στοιχείων και πιστοποιητικών, εντός της οποίας βρέθηκαν αλιεύματα του είδουςτσιπούρα συνολικού βάρους διακοσίων επτά  (207) κιλών.
Οι ανωτέρω προσήχθησαν στο Κεντρικό Λιμεναρχείο Χαλκίδας και κατόπιν υποβολής  μήνυσης από τον ιδιοκτήτη της ιχθυομονάδας συνελήφθησαν στο πλαίσιο του αυτοφώρου.
Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Χαλκίδας που διενεργεί την προανάκριση κατασχέθηκαν, το ανωτέρω Ι.Χ.Ε όχημα, το τρέϊλερ μετά της λευκής λέμβου, μια εξωλέμβια μηχανή 25 HPκαθώς και η προαναφερόμενη ποσότητα των αλιευμάτων.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΤΟΠΩΝΥΜΙΑ ΤΗΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

Δρομολόγια τοπικής συγκοινωνίας

Οι Ταναγραίες κόρες (Tanagra figurine)

Η εορτή της Ζωοδόχου Πηγής στο Δήλεσι