Οι Αστυνομικές Διευθύνσεις Φθιώτιδας, Ευβοίας, Βοιωτίας και Φωκίδας παρέδωσαν τρόφιμα και είδη ένδυσης που συγκέντρωσαν οι αστυνομικοί, σε κοινωφελή ιδρύματα, συλλόγους και Ιερές Μητροπόλεις



Την παράδοση πραγματοποίησαν οι αντίστοιχοι Αστυνομικοί Διευθυντές ή αντιπροσωπείες των Αστυνομικών Διευθύνσεων σε στελέχη των ιδρυμάτων και εκπροσώπους των Ιερών Μητροπόλεων, οι οποίοι εξέφρασαν τις θερμές τους ευχαριστίες και ευχές
Οι Αστυνομικές Διευθύνσεις Φθιώτιδας, Ευβοίας, Βοιωτίας και Φωκίδας, παρέδωσαν σήμερα (31-12-2013), αλλά και προηγούμενες ημέρες, τρόφιμα και είδη ένδυσης σε κοινωφελή ιδρύματα και συλλόγους, καθώς και σε Ιερές Μητροπόλεις, προκειμένου να διατεθούν σε άπορες οικογένειες.
Η συγκέντρωση των ανωτέρω αγαθών, πραγματοποιήθηκε από το υστέρημα του αστυνομικού προσωπικού των προαναφερόμενων Αστυνομικών Διευθύνσεων, ως μία συμβολική χειρονομία αλληλεγγύης, συμπαράστασης και αγάπης προς τους συνανθρώπους μας, οι οποίοι μας έχουν ανάγκη.
Συγκεκριμένα, ο Διευθυντής της Αστυνομικής Διεύθυνσης Φθιώτιδας κ. Κωνσταντίνος Νικολάου επισκέφθηκε σήμερα τις εγκαταστάσεις του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας – παράρτημα προστασίας παιδιού Φθιώτιδας (ορφανοτροφείο αρένων Λαμίας).
Τον αναπληρωτή Αστυνομικό Διευθυντή Ευβοίας κ. Απόστολο Κουφό, επισκέφθηκε σήμερα στο γραφείο του, εκπρόσωπος του συλλόγου «το Χαμόγελο του Παιδιού» που εδρεύει στη Χαλκίδα.
Αντιπροσωπείες των Αστυνομικών Διευθύνσεων Βοιωτίας και Φωκίδας, επισκέφθηκαν τις Ιερές Μητροπόλεις Θηβών και Λεβαδείας, καθώς και Φωκίδας αντίστοιχα.
Τα τρόφιμα και είδη ένδυσης, παραδόθηκαν σε στελέχη των ιδρυμάτων και συλλόγων και εκπροσώπους των Ιερών Μητροπόλεων, οι οποίοι εξέφρασαν τις θερμές τους ευχαριστίες και ευχές.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Οι Ταναγραίες κόρες (Tanagra figurine)

ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΤΟΠΩΝΥΜΙΑ ΤΗΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

Δρομολόγια τοπικής συγκοινωνίας

Το 'Εθιμο της Φωτιάς & Κούλουμα στον Ωρωπό