Διπλό «χτύπημα» σε τράπεζες στα Οινόφυτα"Χτύπησαν" δυο τράπεζες με το καλημέρα - Ανθρωποκυνηγητό για τους ληστές με τη βαριοπούλα και τα καλάσνικοφ


Βρέθηκε εγκαταλειμμένο το αυτοκίνητο των ληστών...

Το διπλό "χτύπημα" έγινε λίγα λεπτά μετά τις 8:00΄ το πρωί στα Οινόφυτα Βοιωτίας. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ πρώτος στόχος ήταν το υποκατάστημα της Πειραιώς. Οι 4 δράστες με κουκούλες και καλάσνικοφ έσπασαν με βαριοπούλα την τζαμαρία και μπήκαν στη τράπεζα. Με την απειλή όπλων άρπαξαν άγνωστο χρηματικό ποσό και έφυγαν με ένα γκρι τζιπ μάρκας BMW.

Η επόμενη ολιγόλεπτη στάση ήταν στο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο της περιοχής λίγο πιο κάτω. Αυτή τη φορά δεν χρειάστηκε να χρησιμοποιήσουν τη βαριοπούλα αφού βρήκαν την πόρτα ανοιχτή.

Με την απειλή των όπλων άρπαξαν ότι χρήματα βρήκαν πρόχειρα στο ταμείο και εξαφανίστηκαν.

Στην αστυνομία σήμανε συναγερμός. Στήθηκαν μπλόκα σε πολλά κομβικά σημεία, ενώ παράλληλα άρχισαν και οι αναζητήσεις.

Λίγη ώρα αργότερα εντοπίστηκε εγκαταλειμμένο το γκρι BMW σε παράδρομο της εθνικής στο Σχηματάρι, ρεύμα προς Αθήνα, όχι όμως και οι ληστές, που διέφυγαν με άλλο όχημα.
http://www.lamiareport.gr

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Σε εξέλιξη ευρείες αστυνομικές έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη πέντε (5) δραστών οι οποίοι, με την απειλή όπλων, αφαίρεσαν χρηματικά ποσά από υποκατάστημα τράπεζας και υποκατάστημα των ΕΛ.ΤΑ., στα Οινόφυτα Βοιωτίας
Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των Αστυνομικών Αρχών, για τον εντοπισμό και την σύλληψη πέντε (5) αγνώστων δραστών, οι οποίοι σήμερα (21-01-2014) το πρωί, με την απειλή όπλων, αφαίρεσαν χρηματικά ποσά από υποκατάστημα τράπεζας και υποκατάστημα των ΕΛ.ΤΑ., στα Οινόφυτα Βοιωτίας.
Ειδικότερα, σήμερα περίπου στις 08:00΄ το πρωί, οι τέσσερις από τους δράστες, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους και φορώντας γάντια, έθραυσαν με βαριοπούλα την τζαμαρία υποκαταστήματος τράπεζας στα Οινόφυτα και οι τρεις εισέβαλαν στο εσωτερικό του, όπου με την απειλή όπλων (δύο Kalashnikov και ενός πιστολιού), αφαίρεσαν από τα ταμεία το χρηματικό ποσό των (10.695) ευρώ.
Στη συνέχεια οι ίδιοι δράστες (περίπου στις 08:10΄) εισήλθαν στο υποκατάστημα των ΕΛ.ΤΑ. της ανωτέρω περιοχής όπου επίσης με την απειλή των όπλων αφαίρεσαν από το ταμείο το χρηματικό ποσό των (350) ευρώ και ακολούθως επιβιβάστηκαν σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, όπου τους ανάμενε συνεργός τους και διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.
Άμεσα κινητοποιήθηκαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις και συγκροτήθηκαν συνεργεία ελέγχων σε κομβικά σημεία και πιθανούς δρόμους διαφυγής. Στο πλαίσιο των ευρείας κλίμακας ερευνών, εντοπίστηκε λίγα λεπτά αργότερα το όχημα διαφυγής των δραστών, εγκαταλελειμμένο σε περιοχή των Οινοφύτων Βοιωτίας.
Για την υπόθεση διενεργείται προανάκριση από το Τμήμα Ασφαλείας Λιβαδειάς, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό και την σύλληψη των δραστών.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΤΟΠΩΝΥΜΙΑ ΤΗΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

Οι Ταναγραίες κόρες (Tanagra figurine)

Δρομολόγια τοπικής συγκοινωνίας

Η λίστα της ντροπής!! Δείτε αναλυτικά τους μισθούς που έδινε η ΕΡΤ!!!