Επιστολή του Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας κ. Κλέαρχου Περγαντά προς τον Υπουργό Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων κ. Μιχάλη Χρυσοχοΐδη για τα διόδιαΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ  ΣΤΕΡΕΑΣ  ΕΛΛΑΔΑΣ

ΓΡΑΦΕΙΟ  ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ


Κύριε Υπουργέ
Σύµφωνα και µε την οµόφωνη α̟πόφαση της ΕΝΠΕ και την οµόφωνη απόφαση της Εκτελεστικής Επιτρπής της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας θεωρούµε ότι οποιαδήποτε αύξηση των διοδίων είναι αδιανόητη.

Ο ακρωτηριασµός της Ε65 και η έλλειψη βασικών παρεµβάσεων από το Υπουργείο για τον κεντρικό οδικό άξονα του Ν. Ευβοίας δηλώνουν µε τρόπο κατάφωρο την απουσία πολιτικής βούλησης για επίλυση των οξυµµένων προβληµάτων του οδικού δικτύου της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.

Αν συνυπολογιστεί ότι οι Περιφέρειες της χώρας αλλά και η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας δεν έχουν λάβει µέχρι σήµερα ούτε ένα ΕΥΡΩ από τους ΚΑΠ για τη συντήρηση του οδικού δικτύου, είναι προφανές ότι οποιαδήποτε αύξηση των διοδίων ή εγκατάσταση νέων θα έχει ως συνέπεια την καθολική αντίδραση της κοινωνίας της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.
 
 

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Οι Ταναγραίες κόρες (Tanagra figurine)

ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΤΟΠΩΝΥΜΙΑ ΤΗΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

ΜΠΑΣΙΑΚΟΣ ΓΙΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΖΗΜΙΩΝ ΠΥΡΚΑΓΙΑΣ ΔΕΡΒΕΝΟΧΩΡΙΩΝ ΚΑΙ ΧΑΛΑΖΟΠΤΩΣΗΣ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ & ΓΙΑ ΑΠΕΙΛΗ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗΣ ΥΠΟΘΗΚΟΦΥΛΑΚΕΙΟΥ ΘΗΒΩΝ

Δήλωση Μπασιάκου για Αναπάντητες Ερωτήσεις από τους Υπουργούς για τη Βοιωτία