Καταζητείται ο φαρμακοποιός που απείλησε εφοριακούς με πιστόλιΔικογραφία σχηματίστηκε, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, σε βάρος του 53χρονου φαρμακοποιού, ο οποίος το απόγευμα της Τετάρτης απείλησε με πιστόλι δύο εφοριακούς όταν επιχείρησαν να τον ελέγξουν.
Σύμφωνα με την αστυνομία όταν…

οι δύο εφοριακοί, ηλικίας 39 και 34 ετών, μπήκαν στο φαρμακείο, ο 53χρονος αρχικά τους κλείδωσε, στη συνέχεια τους απείλησε με το πιστόλι το οποίο είχε οπλίσει, και παράλληλα τους εξύβριζε, με σκοπό την ματαίωση του φορολογικού ελέγχου.
Μετά την πάροδο λίγων λεπτών, οι δύο υπάλληλοι κατάφεραν αφενός μεν να πείσουν τον 53χρονο να μην πραγματοποιήσει τις απειλές του και αφετέρου να τους ανοίξει την πόρτα και να αποχωρήσουν.
Ο 53χρονος αναζητήθηκε άμεσα από τις αστυνομικές Αρχές, μόλις ενημερώθηκαν για το περιστατικό, τόσο στο κατάστημά του, όσο και στην οικία του αλλά και σε άλλους χώρους, χωρίς μέχρι στιγμής να έχει καταστεί δυνατός ο εντοπισμός του.
Για την υπόθεση ενεργείται προανάκριση από το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας, ενώ η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΤΟΠΩΝΥΜΙΑ ΤΗΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

Οι Ταναγραίες κόρες (Tanagra figurine)

Δρομολόγια τοπικής συγκοινωνίας

Η λίστα της ντροπής!! Δείτε αναλυτικά τους μισθούς που έδινε η ΕΡΤ!!!