Πυρκαγιά σε εργοστάσιο με γκαζάκια στο ΆρμαΜεγάλο μέρος του εργοστασίου HELLAS GAS τυλίχθηκε στις φλόγες τα ξημερώματα στο Άρμα του δήμου Τανάγρας.
Ακολούθησαν αλλεπάλληλες εκρήξεις με τα γκαζάκια υγραερίου να φτάνουν μέχρι τον δρόμο. Η επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας ήταν άμεση και η προσέγγιση του κτηρίου από τους πυροσβέστες έγινε με μεγάλη προσοχή εξαιτίας της επικινδυνότητας της κατάστασης. Αμέσως η περιοχή εκκενώθηκε και η αστυνομία μέχρι αυτή την ώρα έχει αποκλείσει την πρόσβαση στο εργοστάσιο. Ειδική ομάδα της ΕΜΑΚ έφτασε για να ελέγξει στο χώρο του εργοστασίου γιατί σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχει διαρροή στην εξωτερική δεξαμενή.
Η εταιρεία ιδρύθηκε το 2004 από μια ομάδα ανθρώπων που ασχολούνται με το εμπόριο για πάνω από 50 χρόνια.
Με έδρα μια καταπράσινη έκταση 12 στρεμμάτων στους αμπελώνες της Θήβας, και με υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις παράγει φιαλίδια υγραερίου εμπλουτισμένου βουτανίου (μη αναπληρούμενα) των 190 και 500 γρ.
Σκοπός της εταιρίας είναι να προμηθεύει την εγχώρια και την διεθνή αγορά με προϊόντα της υψίστης ποιότητας ακλουθώντας τις προδιαγραφές ΕΝ417/92 της Ευρωπαϊκής Ένωσης.www.lamiastar.gr

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Έξω από την Λιβαδειά η φωτιά στην Βοιωτία. Eκκενώθηκε το γηροκομείο.

ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΤΟΠΩΝΥΜΙΑ ΤΗΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

Kαθαρές και απαγορευμένες παραλίες στην περιοχή μας από το ΠΑΚΟΕ

Δρομολόγια τοπικής συγκοινωνίας