Ρομά οι δράστες της ληστείας στο Δήλεσι



Εξιχνιάσθηκε, μετά από εμπεριστατωμένη έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Λιβαδειάς, η ληστεία που διαπράχθηκε τον περασμένο Μάρτιο, από τρεις (3) ημεδαπούς ROMA , σε βάρος ηλικιωμένου ζευγαριού στην οικία του, στο Δήλεσι Βοιωτίας.

Στο πλαίσιο της έρευνας, ταυτοποιήθηκαν για την υπόθεση αυτή, οι δύο (2) δράστες, ηλικίας 44 και 24 ετών αντίστοιχα, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για ληστεία .

Ειδικότερα, πρώτες πρωινές ώρες της 27-03-2013, οι δύο (2) ημεδαποί μαζί με έναν ακόμη συνεργό τους, παραβίασαν την κεντρική είσοδο της οικίας του ηλικιωμένου ζευγαριού και εισήλθαν στο εσωτερικό της.

Στη συνέχεια, αφού ακινητοποίησαν την 80χρονη ιδιοκτήτρια με τη χρήση σωματικής βίας και τραυμάτισαν τον 77χρονο σύζυγό της, με ξύλινο αντικείμενο στο κεφάλι, ερεύνησαν τους εσωτερικούς χώρους της οικίας και αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των (850) ευρώ, διάφορα χρυσά κοσμήματα, προσωπικά έγγραφα και ένα (1) κινητό τηλέφωνο (σχετικό το από 27-03-2013 Δελτίο Τύπου μας).

Από την μεθοδική αστυνομική έρευνα που διενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Λιβαδειάς, σε συνδυασμό με την συλλογή και κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, προέκυψαν τα στοιχεία ταυτότητας των δύο (2) δραστών.




http://permisospress.blogspot.gr/2013/12/blog-post_15.html


Η έρευνα συνεχίζεται για την ταυτοποίηση και του τρίτου συνεργού τους, καθώς και για τη τυχόν συμμετοχή τους στην τέλεση και άλλων παρόμοιων αξιόποινων πράξεων.

Τις έρευνες και το προανακριτικό έργο διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Λιβαδειάς, ενώ η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θηβών.





Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΤΟΠΩΝΥΜΙΑ ΤΗΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

Οι Ταναγραίες κόρες (Tanagra figurine)

ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ Η ΙΩΑΝΝΑ ΤΖΑΒΕΛΑ ΤΟΥ ΕΡΜΗ ΣΧΗΜΑΤΑΡΙΟΥ

Δρομολόγια τοπικής συγκοινωνίας