ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ Ο.Σ.Κ, ΣΤΟ 2ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΣΧΗΜΑΤΑΡΙΟΥ, Η ΑΙΘΟΥΣΑ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΧΡΗΣΕΩΝ



Παραδόθηκε από του αρμόδιους της εταιρείας Ο.Σ.Κ. Α.Ε. και τον εργολάβο κ. Θεόδωρο Μπούρη – την Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου 2013 – η Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων του 2ου Δημοτικού Σχολείου Σχηματαρίου και έτσι ολοκληρώθηκε το συνολικό έργο, που είχε αρχίσει πριν από τρία χρόνια, με την αναπαλαίωση του παλαιού κτιρίου και την αναμόρφωση των αύλιων χώρων.

Η παράδοση έγινε στον πρόεδρο της Σχολικής Επιτροπής του Δήμου Τανάγρας κ. Γεώργιο Κορλό, παρουσία του διευθυντή του Σχολείου κ. Γιώργου Τσαπραϊλη και της προέδρου κυρίας Αρετής Μπακοδήμου. Παρών ήταν και ο πρ. υφυπουργός Εσωτερικών κος Γιώργος Κατσιμπάρδης, ο οποίος υπήρξε από τους κύριους συντελεστές του έργου, με παρεμβάσεις του στους αρμόδιους υπουργούς και την Ο.Σ.Κ. Α.Ε.
Μιλώντας για το έργο αυτό ο κος Θεόδωρος Μπούρης τόνισε με έμφαση ότι όμοιο έργο υψηλής τεχνολογίας έχει κατασκευάσει η εταιρεία του μόνο στο Χημείο του Κράτους. Όλοι οι παραβρισκόμενοι μίλησαν για ένα Σχολείο πραγματικό στολίδι, όχι μόνο για το Δήμο Τανάγρας αλλά και για ολόκληρη την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, ενώ ο πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής παρατήρησε ότι η χρήση του πρέπει να γίνεται με φειδώ από τους φορείς του εκπαιδευτικού κόσμου, που θα ζητούν τη χρήση του για διάφορες πολιτιστικές εκδηλώσεις.
Αξίζει να σημειωθεί ότι γίνεται μία σοβαρή προσπάθεια, με παρεμβάσεις προς τη Διεύθυνση Εξοπλισμού της Ο.Σ.Κ. Α.Ε, τη Γ.Γ. Αθλητισμού και την Ομοσπονδία Γυμναστικής της χώρας μας, τόσο για την εξασφάλιση του απαραίτητου εξοπλισμού όσο και για την προμήθεια των οργάνων γυμναστικής, προκειμένου να μπορεί να χρησιμοποιείται από τους μαθητές και η Αίθουσα του Γυμναστηρίου.

Η Πρόεδρος του Σχολείου κα Αρετή Μπακοδήμου και ο πρώην υφυπουργός Εσωτερικών κ. Γιώργος Κατσιμπάρδης με το Διευθύνοντα Σύμβουλο και μέλη της Διοίκησης της Ο.Σ.Κ  Α.Ε.
Η Πρόεδρος του Σχολείου κα Αρετή Μπακοδήμου και ο πρώην υφυπουργός Εσωτερικών κ. Γιώργος Κατσιμπάρδης με το Διευθύνοντα Σύμβουλο και μέλη της Διοίκησης της Ο.Σ.Κ Α.Ε.



http://www.anparatiritis.gr/2012-03-13-17-30-31/ekpaidevsi/3090--2-.html

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΤΟΠΩΝΥΜΙΑ ΤΗΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

Οι Ταναγραίες κόρες (Tanagra figurine)

ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ Η ΙΩΑΝΝΑ ΤΖΑΒΕΛΑ ΤΟΥ ΕΡΜΗ ΣΧΗΜΑΤΑΡΙΟΥ

Δρομολόγια τοπικής συγκοινωνίας