Επιτακτική ανάγκη κατασκευής Δημοτικού Σχολείου και Νηπιαγωγείου στο Δήλεσι.Επιτακτική είναι η ανάγκη δημιουργίας Δημοτικού Σχολείου και Νηπιαγωγείου στο Δήλεσι της Δ.Ε. Σχηματαρίου του Δήμου Τανάγρας, για την οποία ο Δήμος ήδη από το 2000 έχει ζητήσει από τον ΟΣΚ την σύνταξη τεχνικής μελέτης, την χρηματοδότηση και την κατασκευή του εν λόγω έργου.

Δυστυχώς όμως μέχρι και σήμερα, δεν έχει προχωρήσει η οικοδόμηση των σχολικών κτιρίων, παρά το γεγονός αφενός ότι ο Δήμος έχει προβεί στην αγορά οικοπέδου με ιδίους πόρους, το οποίο και έχει παραχωρηθεί στον ΟΣΚ και αφετέρου ότι έχει συνταχθεί ολοκληρωμένη μελέτη από τον ΟΣΚ σε συνεργασία με τις αρμόδιες τεχνικές υπηρεσίες του πρώην Δήμου Σχηματαρίου, σύμφωνα με τις οποίες ο προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται στα 4.271.600 ευρώ.

Με βάση τα ανωτέρω,


Ερωτάται ο κ. Υπουργός:

Σε ποιες άμεσες ενέργειες προτίθεται να προβεί για την άμεση χρηματοδότηση προκειμένου να δημοπρατηθεί και να κατασκευαστεί το έργο και να αντιμετωπιστεί άμεσα η τριτοκοσμική κατάσταση που επικρατεί στο Δημοτικό Σχολείο Δηλεσίου όπου 220 παιδιά είναι στοιβαγμένα σε αίθουσες προκάτ κάτω από άθλιες συνθήκες που προσβάλλουν την σύγχρονη κοινωνία;http://viotianet.gr/?p=15373Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΤΟΠΩΝΥΜΙΑ ΤΗΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ Η ΙΩΑΝΝΑ ΤΖΑΒΕΛΑ ΤΟΥ ΕΡΜΗ ΣΧΗΜΑΤΑΡΙΟΥ

Οι Ταναγραίες κόρες (Tanagra figurine)

Δρομολόγια τοπικής συγκοινωνίας