ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ Μανιφέστο
ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ

Μανιφέστο

 

Η ελληνική κοινωνία εξαθλιώνεται. Οι διεφθαρμένοι πολιτικοί που οδήγησαν τη χώρα στην πτώχευση, διαχειρίζονται την κρίση και κατευθύνουν τη χώρα στην καταστροφή.
 
Οι χώρες της Ευρωζώνης επέβαλαν ένα οικονομικό πρόγραμμα στη χώρα μας το οποίο διαλύει την οικονομία και το κράτος πρόνοιας, εξαθλιώνει τον Έλληνα πολίτη χρησιμοποιώντας την ενδοτική ελληνική κυβέρνηση, (κυβέρνηση διαχειριστών) και την ντόπια άρχουσα ελίτ.

Οι Έλληνες γίναμε θύματα μιας συνδυασμένης επίθεσης ντόπιων και ξένων συμφερόντων, μιας πολιτικοοικονομικής ολιγαρχίας,  που καταστρέφει τις ζωές μας, αρπάζει τα εισοδήματα και τις περιουσίες μας και οδηγεί τη χώρα σε έναν εργασιακό και κοινωνικό μεσαίωνα.

Οι κυβερνήσεις μας εμπαίζουν, ψεύδονται συστηματικά καταστρατηγούν ασύστολα το Σύνταγμα και χειραγωγούν τους πολίτες με τη βοήθεια των μεγάλων καναλιών. Πουλημένοι πολιτικοί, πουλημένοι δημοσιογράφοι και ένα σαθρό πολιτικό σύστημα κατοχυρώνουν τα προνόμιά τους και θέτουν τον εαυτό τους στο απυρόβλητο.

Είμαστε αποφασισμένοι να αγωνιστούμε – στην κλίμακα που μας αναλογεί – για να εξαλείψουμε τον πολιτικό και κοινωνικό ραγιαδισμό στη χώρα μας και να εξασφαλίσουμε στον πολίτη ελευθερία, πραγματική ισότητα και ένα κράτος δικαίου, το οποίο θα προστατεύει τους αδύναμους και θα δημιουργεί προοπτικές, σε όλους τους τομείς της δημόσιας και ιδιωτικής ζωής (εργασία, υγεία, παιδεία).

Έχουμε συνείδηση του χρέους μας απέναντι στις γενιές που αγωνίστηκαν για ελευθερία, ανεξαρτησία και δημοκρατία στην Ελλάδα, καθώς και απέναντι στις  επόμενες γενιές, για αυτό και θα αγωνιστούμε:


·         για ενότητα και αλληλεγγύη

·         για τη διαφάνεια και κάθαρση των δημόσιων υπηρεσιών

·         για την ύπαρξη και λειτουργία ενός αξιόπιστου συστήματος υγείας

·         για το δικαίωμα μας στη μόρφωση,

·         για το δικαίωμά μας να ζούμε σε ένα καθαρό περιβάλλον

·         για τα εργασιακά δικαιώματα,

·         για την εξάλειψη των ανισοτήτων,

·         για την καταπολέμηση του ρατσισμού

·         για να ξαναδώσουμε στη λέξη «κεκτημένο» την πραγματική της έννοια


·         ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΤΗΣΗ ΤΗΣ ΚΛΕΜΜΕΝΗΣ ΜΑΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣΔημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Δρομολόγια τοπικής συγκοινωνίας

ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΤΟΠΩΝΥΜΙΑ ΤΗΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

Kαθαρές και απαγορευμένες παραλίες στην περιοχή μας από το ΠΑΚΟΕ

Οι Ταναγραίες κόρες (Tanagra figurine)