Έναρξη υποβολής αιτήσεων για το πρόγραμμα ΤΟΠΣΑ στο Δήμο Τανάγρας



Έναρξη υποβολής αιτήσεων συμμετοχής ανέργων του Δήμου Τανάγρας στο επιδοτούμενο πρόγραμμα ΤΟΠΣΑ «ΒΟΙΩΤΙΚΗ ΣΥΜΠΡΑΞΗ»
Ξεκινάει από αύριο, Τετάρτη 13/11/2013, η υποβολή αιτήσεων για το Τοπικό Σχέδιο για την απασχόληση στη Βοιωτία «ΒΟΙΩΤΙΚΗ ΣΥΜΠΡΑΞΗ». Το εν λόγω πρόγραμμα έχει ως στόχο την εξασφάλιση της δημιουργίας θέσεων απασχόλησης για εκατόν είκοσι (120) ανέργους, που σήμερα αντιμετωπίζουν προβλήματα ένταξης στην αγορά εργασίας.
Ο Δήμος Τανάγρας και η Αναπτυξιακή Σύμπραξη (Α.Σ.) «ΒΟΙΩΤΙΚΗ ΣΥΜΠΡΑΞΗ» καλεί τους ενδιαφερόμενους ανέργους που ανήκουν στο Δήμο Τανάγρας να υποβάλουν αίτηση συμμετοχής στο επιδοτούμενο πρόγραμμα «ΒΟΙΩΤΙΚΗ ΣΥΜΠΡΑΞΗ». Το πρόγραμμα περιλαμβάνει ένα πλέγμα δράσεων που αφορούν την επιλογή, κατάλληλη προετοιμασία, κατάρτιση, επιμόρφωση, επαγγελματική καθοδήγηση, ολοκληρωμένη συμβουλευτική και ψυχολογική υποστήριξη, με σκοπό την επαγγελματική δραστηριοποίησή τους.

Το πρόγραμμα υλοποιεί η Α.Σ. «ΒΟΙΩΤΙΚΗ ΣΥΜΠΡΑΞΗ» που απαρτίζεται από τους φορείς: ΔΗΜΟΣ ΤΑΝΑΓΡΑΣ, ΘΗΒΑΣ, ΑΛΙΑΡΤΟΥ, ΟΡΧΟΜΕΝΟΥ, ΔΙΣΤΟΜΟΥ – ΑΡΑΧΩΒΑΣ – ΑΝΤΙΚΥΡΑΣ, ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΒΟΙΩΤΙΑΣ, ΚΕΝΤΡΟ ΜΕΡΙΜΝΑΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ & ΠΑΙΔΙΟΥ ΚΑΙ FORMAT Α.Ε. με συντονιστή εταίρο της Α.Σ. το «ΚΕΚ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ Α.Ε.».

Για την υποβολή των αιτήσεων καθώς και για κάθε πληροφορία σχετική με το πρόγραμμα «ΒΟΙΩΤΙΚΗ ΣΥΜΠΡΑΞΗ», οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν στο γραφείο του Συντονιστή Εταίρου: ΚΕΚ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ Α.Ε. – Δ/νση: Αισχύλου & Οδυσσέως – Λιβαδειά – Τηλ.: 22610-27676. Επίσης, πληροφορίες παρέχονται και από το Γραφείο Πληροφόρησης και Προώθησης Απασχόλησης του Δήμου Τανάγρας στο Σχηματάρι (Παμμ. Ταξιαρχών 1), τηλ. επικοινωνίας: 22623- 51.103, ή να επισκεφτούν την ιστοσελίδα του έργου www.viotiki-simpraxi.gr από όπου και μπορούν να προμηθευτούν και το έντυπο της Αίτηση Συμμετοχής .

Για την διευκόλυνση των Δημοτών μας η συγκέντρωση των αιτήσεων θα γίνεται και από το Γραφείο Πληροφόρησης και Προώθησης Απασχόλησης Δήμου Τανάγρας στις 18/11, 19/11, 25/11 και 26/11 από τις 10:00 π.μ.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν :

· Άνεργοι εγγεγραμμένοι στα Μητρώα Ανεργίας του ΟΑΕΔ
· Νέοι επιστήμονες
· Ασφαλισμένοι στον ΟΓΑ με χαμηλά εισοδήματα

Αιτηση συμμετοχής

http://www.tanagra.gr/wp-content/uploads/2013/11/aithsh_topsa3.pdf

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΤΟΠΩΝΥΜΙΑ ΤΗΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

Οι Ταναγραίες κόρες (Tanagra figurine)

ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ Η ΙΩΑΝΝΑ ΤΖΑΒΕΛΑ ΤΟΥ ΕΡΜΗ ΣΧΗΜΑΤΑΡΙΟΥ

Δρομολόγια τοπικής συγκοινωνίας