Η Δήμητρα στέκεται ξανά στα πόδια της και στέλνει μήνυμα στους οδηγούςΔάκρυα χαράς για την βελτίωση της υγείας της - Η γυναίκα που βλέπετε βρίσκεται δύο και πλέον μήνες σε νοσοκομείο, μετά από ένα φοβερό τροχαίο...
Ήταν 30 Αυγούστου, όταν σε διασταύρωση καρμανιόλα της Λαμίας η Δήμητρα Κυριαζή - Σακελάρη τραυματίστηκε πολύ σοβαρά. Όλοι σοκαρίστηκαν με τις φωτογραφίες που έδειχναν το μηχανάκι να είναι πατημένο, σαν ένα μικρό παιχνίδι, κάτω από τη ρόδα του τεράστιου βυτιοφόρου.
Σήμερα δυόμισι μήνες σχεδόν μετά η Δήμητρα είναι πολύ καλά και η υγεία της βρίσκεται στο τελικό στάδιο της αποκατάστασης. Η ίδια αισθάνθηκε την ανάγκη να ευχαριστήσει όλους εκείνους που της συμπαραστάθηκαν και βρέθηκαν στο πλευρό της, τις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής της.

ΕΚΑΒ, Τροχαία, Γιατρούς, Νοσηλευτές, Φυσικοθεραπευτές και φυσικά την οικογένειά της και τους φίλους της. ''Μην ξεχνάτε το κράνος'' τονίζει προς στους δικυκλιστές μέσα από το lamiareport.gr, αφού όπως θα την ακούσετε να λέει αν δεν φορούσε κράνος τώρα δεν θα ζούσε.


video
http://www.youtube.com/watch?v=SY9Zm0_EQH4
Πηγή: http://www.zoomblog.org/2013/11/blog-post_6564.html#ixzz2kRpqpCBJ


Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΤΟΠΩΝΥΜΙΑ ΤΗΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ Η ΙΩΑΝΝΑ ΤΖΑΒΕΛΑ ΤΟΥ ΕΡΜΗ ΣΧΗΜΑΤΑΡΙΟΥ

Οι Ταναγραίες κόρες (Tanagra figurine)

Δρομολόγια τοπικής συγκοινωνίας