Σε αργία η καθηγήτρια του 1ου Λυκείου Χαλκίδας που μπούκαρε στο προαύλιο με το αυτοκίνητό της


Την αυτοδίκαιη αργία της καθηγήτριας που εισέβαλε με το αυτοκίνητό της της στο προαύλιο του 1ου Γυμνασίου-Λυκείου Χαλκίδας υπέγραψε ο υφυπουργός Παιδείας Συμεών Κεδίκογλου, την Παρασκευή 15 Νοεμβρίου.
Το περιστατικό είχε συμβεί κατά τη διάρκεια των απεργιακών κινητοποιήσεων των καθηγητών, στην αρχή της σχολικής χρονιάς και το είχε αποκαλύψει και αναδείξει η εφημερίδα "Ευβοϊκή Γνώμη."
Στο Υπουργείο Παιδείας είχε γίνει ανώνυμη καταγγελία, σύμφωνα με ανακοίνωση του Γραφείου του υφυπουργού κ. Κεδίκογλου, η οποία αναφέρει:
"Το Υπουργείο Παιδείας ζήτησε από τις υπηρεσίες να διερευνηθεί το ταχύτερο η ανώνυμη σχετική καταγγελία. Πράγματι, έγιναν οι απαιτούμενες ενέργειες, οι οποίες οδηγούν στην άσκηση πειθαρχικής δίωξης σε βάρος της εκπαιδευτικού για το παράπτωμα αυτό, το οποίο επιφέρει την αυτοδίκαιη αργία της εκπαιδευτικού μέχρι την απόφαση του Πειθαρχικού Συμβουλίου."
Να υπενθυμίσουμε ότι η καθηγήτρια είχε μπουκάρει στο προαύλιο, οδηγώντας το αυτοκίνητό της, ενώ υπήρχαν πολλοί μαθητές και από θαύμα δεν σημειώθηκε κάποιος τραυματισμός.


http://www.egnomi.gr/article.php?id=43669&category_id=136

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΤΟΠΩΝΥΜΙΑ ΤΗΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

Οι Ταναγραίες κόρες (Tanagra figurine)

ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ Η ΙΩΑΝΝΑ ΤΖΑΒΕΛΑ ΤΟΥ ΕΡΜΗ ΣΧΗΜΑΤΑΡΙΟΥ

Δρομολόγια τοπικής συγκοινωνίας