1 ΕΚΑΤ.€ ΓΙΑ ΤΟ ΤΖΑΜΙ ΚΑΙ 2,5 ΕΚΑΤ. € ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΗΣ ΑΛΒΑΝΙΑΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΕΠΕΙΔΗ ΕΤΣΙ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΟΙ "ΕΘΝΟΠΑΤΕΡΕΣ" ΜΑΣ ....Την ίδια στιγμή που οι όλες οι εθνικές σκηνές στην χώρα δεν έχουν να πληρώσουν φως, νερό, τηλέφωνο, ο ΥΠΕΞ Β.Βενιζέλος δεσμεύθηκε ότι θα δώσει 2,5 εκατ. ευρώ για το Εθνικό θέατρο της Αλβανίας!

Η χώρα που ζητάει κομμάτι της Ελλάδας και μιλάει για Τσαμουριά, και ταυτόχρονα ξυλοκοπεί τους Έλληνες Ορθοδόξους στην Πρεμετή.

Την υλοποίηση της δέσμευσης της ελληνικής κυβέρνησης να συνεισφέρει με το ποσό των 2,5 εκατομμυρίων ευρώ στην κατασκευή του εθνικού θεάτρου της Αλβανίας ανακοίνωσε, μεταξύ άλλων, ο υπουργός Εξωτερικών, Ευάγγελος Βενιζέλος, μετά τη συνάντηση που είχε με τον αντιπρόεδρο της αλβανικής κυβέρνησης, Νίκο Πελέσι.

Παράλληλα ο έλληνας υπουργός αναφέρθηκε και στο θέμα της επέκτασης της ενεργειακής συνεργασίας των δύο χωρών που ξεκινά με την κατασκευή του αγωγού ΤΑΡ τονίζοντας ότι «είναι καθοριστική είναι πάντα η παραγωγή και η μεταφορά ηλεκτρικής ενέργειας και οι διασυνδέσεις των συστημάτων διανομής ηλεκτρικής ενέργειας. Αυτό αφορά και γενικότερα την περιοχή της Μεσογείου».

Αναφερόμενος, τέλος, στην προοπτική ένταξης της Αλβανίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση ο κ. Βενιζέλος τόνισε ότι τα Τίρανα θα πρέπει να είναι έτοιμα να αποδεχθούν το ευρωπαϊκό κεκτημένο και τους κανόνες του ευρωπαϊκού, νομικού και πολιτικού πολιτισμού
 http://greeknation.blogspot.gr/2013/11/blog-post_3563.html kerberos-hellas

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΤΟΠΩΝΥΜΙΑ ΤΗΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

Δρομολόγια τοπικής συγκοινωνίας

Οι Ταναγραίες κόρες (Tanagra figurine)

Η εορτή της Ζωοδόχου Πηγής στο Δήλεσι