Η στάση λαιμητόμος για τους ανυποψίαστους οδηγούς και πεζούς στο Αρμα

 


Ο φωτογραφικός φακός του viotiashop έπειτα απο καταγγελία, παραβρέθηκε σε στάση του ΚΤΕΛ επαρχίας Θηβών στο δρόμο που βρίσκεται στην διασταύρωση του χωριού Άρμα. Δρόμος με αυξημένη κίνηση από διερχόμενα οχήματα λόγω της εξόδου προς εθνική οδό αλλά και των κατοίκων του χωριού καθώς να πούμε ότι σε αυτό το κομβικό σημείο η δύο στάσεις εξυπηρετούν επισκέπτες πρός τις γυναικείες φυλακές Ελαιώνα, αλλά ακόμα χειρότερα μικρά παιδιά που πηγαίνουν σε σχολείο της θήβας.
Θα τολμήσω εδώ να πω και να ονομάσω αυτό το αίσχος που θα δείτε, οχι στάση του ΚΤΕΛ αλλά "στάση ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗΣ πράξης".
Ποιος ευθύνεται; Δεν γνωρίζουμε, δεν θα δικάσουμε εμείς απο εδώ, εμείς καταγράφουμε, όμως θα θέλαμε να τιμωρηθούν για τις πράξεις τους οι υπαίτιοι, όμως πάνω από όλα κάνουμε έκκληση προς τον δήμο της περιοχής η την εταιρία των ΚΤΕΛ να συμμορφώσουν αυτό τα χάλι που θα δείτε παρακάτω στις φωτοφραφίες.
Ξεκινάμε από τα πιο βασικά και απλά, πριν φτάσουμε στα άκρως επικίνδυνα.
Πρόκειται για τον τηλεφωνικό θάλαμο που βρέθηκε εκεί για να εξυπηρετήσει περαστικούς, διερχόμενους οδηγούς και μικρούς μαθητές που τους αφήνει εκεί το λεωφορείο.

Η στάση εξυπηρετεί τον κόσμο με τηλέφωνο το οποίο φυσικά δεν λειτουργεί και δεν υπάρχουν τα πλαινά τζάμια ώστε να προστατέυει το κοινό από το κρύο.

Η εμφάνιση μόνο σε αποτρέπει να αγγίζεις. Φυσικά όλοι γνωρίζουμε ότι αυτά τα έργα έχουν γίνει με χρήματα του Έλληνα φορολογούμενου τα οποία δεν σεβάστηκε κανείς.
Παρακάτω θα δούμε τον περιβάλλοντα χώρο στις δύο στάσεις που υπάρχουν στα δύο ρεύματα του δρόμου.

Οι ποδοσφαιρικές ομάδες κοσμούν τα πλαινά στις στάσεις,

Και μια τρύπα από όπλο κυνηγετικό η πιστόλι, δεν έχει καμία σημασία.

Παρακάτω θα δούμε το "σκουπιδαριό" που συντροφεύει μικρούς και μεγάλους καθώς περιμένουν το λεωφορείο.





Και τέλος το αποκορύφωμα που καραδοκεί, καθώς κεφάλια περαστικών οδηγών και πεζών κινδυνεύουν, και δίκαια όλο το σκηνικό, δίνει σε αυτή στην στάση το όνομα "σεξουαλικής στάσης".

Ένα φύλλο λαμαρίνας που άλλοτε προστάτευε τα κεφάλια του κόσμου από βροχή και κρύο, τώρα τείνει η ίδια λαμαρίνα να πάρει αυτά τα κεφάλια που πριν λίγο προστάτευε.Περαστικών οδηγών, πεζών, μικρών μαθητών που περιμένουν ανέμελα το λεωφορείο να πάνε στον προορισμό τους.



Αξίζει άραγε ένα φύλλο λαμαρίνας όσο μια ανθρώπινη ζωή;
Αυτά καταγράψαμε έπειτα απο καταγγελία φίλου αναγνώστη. Όλοι μας φανταζόμαστε λίγο πολύ γιατί τα μέταλλα από την συγκεκριμένη στάση καθημερινά λιγοστεύουν.
Τα μέταλλα σίγουρα θα βρίσκονται σε κάποια μάντρα συλλογής μετάλλων αδιαφορώντας ότι και αυτά είναι πληρωμένα από τον Έλληνα φορολογούμενο.
Κάνουμε έκκληση σε όλους τους αρμόδιους και υπεύθυνους να σημαζέψουν αυτό το χάλι και επιτέλους αυτή η λαμαρίνα - λαιμητόμος απο πάνω να προστατεύει τα κεφάλια και όχι να τα "πάρει"
Ο φακός του viotiashop θα περάσει πάλι απο το σημείο τις επόμενες ημέρες, και ευχόμαστε οι σκηνές που θα καταγράψει να είναι εντελως διαφορετικές απο αυτό το αίσχος που βλέπουμε σήμερα.


Φωτογραφίες- Κείμενο: Βαγγέλης Τσάλεζας.


http://permisospress.blogspot.gr/2013/10/blog-post_28.html

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Οι Ταναγραίες κόρες (Tanagra figurine)

ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΤΟΠΩΝΥΜΙΑ ΤΗΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

Δρομολόγια τοπικής συγκοινωνίας

Το 'Εθιμο της Φωτιάς & Κούλουμα στον Ωρωπό