Γερμανική εφημερίδα φωτογραφίζει τις βίλες Ελλήνων πρώην υπουργών που είχαν πάρε δώσε με γερμανικές εταιρείες

 


Νέο διεθνές ρεζίλι για την ελληνική κυβέρνηση και την ελληνική Δικαιοσύνη, μετά..το σημερινό δημοσίευμα των New York Times για τον ΣΔΟΕ που κυνηγάει την μαρίδα και αφήνει ανέγγιχτα τα μεγάλα ψάρια.

Σύμφωνα με πληροφορίες Γερμανών δημοσιογράφων, γνωστή μεγάλη γερμανική εφημερίδα (Bild;) έχει αναθέσει σε Έλληνες φωτογράφους να τραβήξουν τις βίλες όλων των πρώην υπουργών που είχαν, στην διάρκεια της θητείας τους, πάρε δώσε με γερμανικές εταιρείες.

Το ρεπορτάζ αφορά φυσικά τα ευαίσθητα υπουργεία Άμυνας, Μεταφορών, Δημοσίων Έργων και όχι μόνο, καθώς οι αρχισυντάκτες της εφημερίδας έδωσαν οδηγίες ακόμη και για υπουργούς που έχουν εμπλακεί σε αναθέσεις σε γερμανικές εταιρείες με πιο "εξειδικευμένο" αντικείμενο.

Αποκαλύπτουμε το ρεπορτάζ μια και έχουν τραβηχτεί όλες σχεδόν οι βίλες και τώρα οι δημοσιογράφοι ετοιμάζονται να απευθυνθούν στους εμπλεκόμενους και να τους ρωτήσουν εάν οι φορολογικές τους δηλώσεις και τα πόθεν έσχες δικαιολογούν αυτή την περιουσία.

Αυτό κ. Σαμαρά είναι κατάντια. Το να υποκαθιστούν οι δημοσιογράφοι-και δη Γερμανοί-την Δικαιοσύνη και τους ελεγκτικούς μηχανισμούς του υπ. Οικονομικών!

Κάντε κάτι κ. πρωθυπουργέ, γιατί όπως πάμε θα απαξιωθεί τόσο το κράτος σας που η τιμωρία θα είναι πολύ σκληρή για όλους μας...





Πηγή: http://www.zoomblog.org/2013/10/blog-post_5437.html#ixzz2j7bXisyD

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Οι Ταναγραίες κόρες (Tanagra figurine)

ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΤΟΠΩΝΥΜΙΑ ΤΗΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

Δρομολόγια τοπικής συγκοινωνίας

Το 'Εθιμο της Φωτιάς & Κούλουμα στον Ωρωπό