Ανακοίνωση της Γ.Α.Δ.Αττικής σχετικά με προσωρινή και πλήρη διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στον δεξιό παράπλευρο της Ν.Ε.Ο. Αθηνών-ΛαμίαςΛόγω εργασιών αποκατάστασης αγωγών αποχέτευσης ακαθάρτων, θα πραγματοποιηθεί προσωρινή και πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων, με εξαίρεση τα οχήματα του εργοταξίου και των περιοίκων, στον δεξιό παράπλευρο της Ν.Ε.Ο. Αθηνών-Λαμίας, στο τμήμα του από τη συμβολή της προέκτασης του παράπλευρου με την ανώνυμη οδό που καταλήγει στο ρεύμα προς Λαμία της Ν.Ε.Ο. Αθηνών-Λαμίας έως τη συμβολή της με την οδό Αρ. Βαλαωρίτου, περιοχής Δήμου Μεταμορφώσεως, για το χρονικό διάστημα από 1-10-2013 έως και 31-12-2013, καθ’ όλη τη διάρκεια του 24ώρου, για την εκτέλεση εργασιών αποκατάστασης αγωγών αποχέτευσης ακαθάρτων.
Κατά την ανωτέρω διακοπή η διεξαγωγή της κυκλοφορίας θα πραγματοποιείται ως ακολούθως:
α) Στην κατεύθυνση προς Αθήνα/ Μενίδι: Δεξιός παράπλευρος Ν.Ε.Ο. Αθηνών-Λαμίας, αριστερά Αρ. Βαλαωρίτου, δεξιά Χλόης, δεξιά Ελ. Βενιζέλου και στη συνέχεια είτε ευθεία προς Αθήνα, είτε δεξιά στην Τατοΐου προς Μενίδι.
β) Στην κατεύθυνση προς Κηφισιά/ Εργοστάσιο ¨ΦΑΓΕ¨: Τατοΐου, δεξιά στην ανώνυμη οδό που καταλήγει στο ρεύμα προς Λαμία της Ν.Ε.Ο. Αθηνών-Λαμίας, συνέχεια στο ρεύμα προς Λαμία της Ν.Ε.Ο. Αθηνών-Λαμίας, έξοδος στον επόμενο ανισόπεδο κόμβο (Λυκόβρυσης-γέφυρα Λυμάτων) και στη συνέχεια είτε αριστερά προς Κηφισιά, είτε δεξιά Ερμού και δεξιά στον παράπλευρο της Ν.Ε.Ο. Αθηνών-Λαμίας προς Εργοστάσιο ¨ΦΑΓΕ¨.
Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την διέλευσή τους από τα σημεία των έργων και να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση .

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Οι Ταναγραίες κόρες (Tanagra figurine)

ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΤΟΠΩΝΥΜΙΑ ΤΗΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

Δρομολόγια τοπικής συγκοινωνίας

Νέα επιτυχία του Τμήματος Ιστιοπλοΐας του Ναυτικού Ομίλου Δήλεσι