Συνελήφθη 31χρονος , ο οποίος διέπραττε συστηματικά κλοπές – διαρρήξεις σε αυτοκίνητα στην ευρύτερη περιοχή της Χαλκίδας


Η σύλληψή του πραγματοποιήθηκε σήμερα, λίγο μετά τα μεσάνυχτα, μετά από άμεση επέμβαση αστυνομικών της Α’ Ο.Π.Κ.Ε. Ευβοίας την ώρα που ο 31χρονος είχε μόλις διαπράξει κλοπή σε Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο

Στο πλαίσιο της έρευνας, εξιχνιάστηκαν επιπλέον τέσσερις (4) περιπτώσεις διαρρήξεων σε αυτοκίνητα, που είχε διαπράξει ο 31χρονος κατά τη διάρκεια του τρέχοντος μήνα
Συνελήφθη, σήμερα (12-10-2013) λίγο μετά τα μεσάνυχτα στη Χαλκίδα, από αστυνομικούς της Α’ Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ευβοίας, ένας 31χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών.
Ειδικότερα, σήμερα μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα, το Κέντρο Άμεσης Δράσης της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ευβοίας, ενημερώθηκε τηλεφωνικά για κλοπή που βρίσκεται σε εξέλιξη από άγνωστο δράστη σε Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο στη Χαλκίδα.
Αστυνομικοί της Α’ Ο.Π.Κ.Ε. που περιπολούσαν στην περιοχή και ενημερώθηκαν για το περιστατικό, μετέβησαν άμεσα στο σημείο όπου εντόπισαν και συνέλαβαν τον 31χρονο, στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τέσσερα (4) κλειδιά γερμανικού τύπου, τα οποία είχε μόλις αφαιρέσει από το ανωτέρω αυτοκίνητο και αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη τους.
Στο πλαίσιο της ενδελεχούς έρευνας που διενεργήθηκε από το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας, προέκυψε ότι ο 31χρονος μέσα σε δύο ημέρες κατά τη διάρκεια του τρέχοντος μήνα και συγκεκριμένα το χρονικό διάστημα από 10-10-2013 έως και 11-10-2013, διέρρηξε ακόμη τέσσερα (4) αυτοκίνητα στην ευρύτερη περιοχή της Χαλκίδας.
Η λεία που αποκόμισε από την παράνομη δράση του είναι κυρίως μικρά χρηματικά ποσά και προσωπικά αντικείμενα των ιδιοκτητών των αυτοκινήτων .
Η έρευνα συνεχίζεται από το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας, προκειμένου να εξακριβωθεί το ενδεχόμενο εμπλοκής του και σε άλλες παρόμοιες εγκληματικές ενέργειες.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΤΟΠΩΝΥΜΙΑ ΤΗΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

Οι Ταναγραίες κόρες (Tanagra figurine)

ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ Η ΙΩΑΝΝΑ ΤΖΑΒΕΛΑ ΤΟΥ ΕΡΜΗ ΣΧΗΜΑΤΑΡΙΟΥ

Δρομολόγια τοπικής συγκοινωνίας