Με 1 ευρώ στους λογαριασμούς του νερού ο Δήμος Πρέβεζας συγκέντρωσε 6.000 ευρώ για τα αδέσποτα



Τα πρώτα χρήματα από την είσπραξη του ειδικού τέλους στους λογαριασμούς της ΔΕΥΑΠ, που φτάνουν περίπου τα 6000 ευρώ θα δοθούν για την διατροφή και την φροντίδα των αδέσποτων που φιλοξενούνται στο καταφύγιο στο Νεοχώρι.
Αυτό αποφασίστηκε στο Δημοτικό Συμβούλιο της Πρέβεζας στην πρόσφατη συνεδρίαση.

Σύμφωνα με τα όσα είπε ο Δήμαρχος Πρέβεζας, τονίζοντας την σπουδαία δουλειά που κάνουν οι εθελοντές, εάν δεν υπήρχαν αυτοί 350 σκυλιά θα περιφέρονταν στους δρόμους της πόλης…!!!
Οι οφειλές προς τους Κτηνιάτρους οι οποίοι φροντίζουν όλο αυτό το διάστημα μαζί με την Παρέμβαση για τα Ζώα τα σκυλιά που φιλοξενούνται στο καταφύγιο και όχι μόνο, ξεπερνούν τις 20 χιλιάδες ευρώ και η πληρωμή τους θα γίνει τμηματικά από τα χρήματα που θα συγκεντρώνονται από το τέλος στους λογαριασμούς του νερού.
Την ίδια ώρα συνεχίζεται η τακτική ασυνείδητων να παρατούν τα ζώα τους όχι μόνο στην πόλη αλλά και έξω από το καταφύγιο.
Τέλος ο κ. Μπαΐλης τόνισε ότι η Παρέμβαση για τα Ζώα σε συνεργασία με τον Δήμο έχουν αναλάβει την παρακολούθηση των ζώων που παρουσιάζουν επιθετική συμπεριφορά και κυκλοφορούν ελευθέρα στην πόλη.



http://dogw0rld.blogspot.gr

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΤΟΠΩΝΥΜΙΑ ΤΗΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

Οι Ταναγραίες κόρες (Tanagra figurine)

ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ Η ΙΩΑΝΝΑ ΤΖΑΒΕΛΑ ΤΟΥ ΕΡΜΗ ΣΧΗΜΑΤΑΡΙΟΥ

Δρομολόγια τοπικής συγκοινωνίας